Μέρες τώρα θέλω να σας γράψω τη συνταγή γι’ αυτό το τέλειο λεμονογλυκάκι, αλλά πού χρόνος. Τώρα όμως, νομίζω πως ήρθε η ώρα να σας το πω. Το σίγουρο είναι πως ετοιμάζεται σε χρόνο ντε-τε και δεν χρειάζεται φούρνο, οπότε δεν θα… ψηθείτε μέσα στην κουζίνα ετοιμάζοντάς το. Το άλλο σίγουρο: είναι αρκετά ελαφρύ, θα έλεγα, σε σχέση με παγωτά και άλλα παρόμοια. Καθώς επίσης μπορεί να φαγωθεί σαν επιδόρπιο μετά από ένα ωραίο δείπνο ή και… αυτόνομα. Τέλος, πριν σας πω τη συνταγή, σας συμβουλεύω να φτιάξετε αρκετό γιατί μάλλον όλοι θα ζητήσουν ένα μικρό συμπλήρωμα.
Δείτε το πλήρες κείμενο εδώ.