Κουζίνα

Γιαουρτογλυκό με λεμόνι σε χρόνο ντε-τε

Νομίζω πως ήρθε η ώρα να σας γράψω τη συνταγή για το τέλειο λεμονογλυκό μου. Ετοιμάζεται σε χρόνο ντε-τε, είναι ελαφρύ και δεν χρειάζεται φούρνο, οπότε δεν θα... ψηθείτε μέσα στην κουζίνα ετοιμάζοντάς το
Bostanistas

Μέρες τώρα θέλω να σας γράψω τη συνταγή γι’ αυτό το τέλειο λεμονογλυκάκι, αλλά πού χρόνος. Τώρα όμως, νομίζω πως ήρθε η ώρα να σας το πω. Το σίγουρο είναι πως ετοιμάζεται σε χρόνο ντε-τε και δεν χρειάζεται φούρνο, οπότε δεν θα… ψηθείτε μέσα στην κουζίνα ετοιμάζοντάς το. Το άλλο σίγουρο: είναι αρκετά ελαφρύ, θα έλεγα, σε σχέση με παγωτά και άλλα παρόμοια. Καθώς επίσης μπορεί να φαγωθεί σαν επιδόρπιο μετά από ένα ωραίο δείπνο ή και… αυτόνομα. Τέλος, πριν σας πω τη συνταγή, σας συμβουλεύω να φτιάξετε αρκετό γιατί μάλλον όλοι θα ζητήσουν ένα μικρό συμπλήρωμα.

Δείτε το πλήρες κείμενο εδώ.