Κουζίνα

Γαλατόπιτα μεσσηνιακή, δίχως φύλλο

Η μεσσηνιακή γαλατόπιτα, ή γαλόπιτα όπως είθισται να λέγεται, φτιάχνεται συνήθως μετά τη Μεγάλη Εβδομάδα αλλά και όλη την εβδομάδα της Τυρινής, αρκεί να έχουμε καλό, φρέσκο γάλα
Bostanistas

Η μεσσηνιακή γαλατόπιτα, ή γαλόπιτα όπως είθισται να λέγεται, είναι παραδοσιακό επιδόρπιο της περιοχής και φτιάχνεται συνήθως μετά τη Μεγάλη Εβδομάδα αλλά και όλη την εβδομάδα της Τυρινής, αρκεί να έχουμε καλό, φρέσκο γάλα.

Δείτε το πλήρες κείμενο εδώ.