Κουζίνα

Ετοιμάζουμε σπορείο για την άνοιξη

Οσο πιο νωρίς τόσο καλύτερα, αν αρχίσουμε από τώρα μπορούμε ενδεχομένως να τρώμε τις δικές μας ντομάτες από τον Μάιο
Bostanistas

Λένε ότι η καλύτερη μέρα για τη σπορά των καλοκαιρινών λαχανικών είναι η εικοστή Απριλίου. Αυτό ίσχυε βέβαια παλαιότερα, που η σπορά γινόταν απευθείας στο χώμα και οι εκτάσεις καλλιέργειας ήταν αρκετά μεγάλες. Για εμάς όμως, που δεν έχουμε πολύ χώρο και θέλουμε να εξασφαλίσουμε μια ικανοποιητική σοδειά, πρέπει να ξεκινήσουμε νωρίτερα. Οσο πιο νωρίς τόσο καλύτερα, αν αρχίσουμε από τώρα μπορούμε ενδεχομένως να τρώμε τις δικές μας ντομάτες από τον Μάιο!

Δείτε το πλήρες κείμενο εδώ.