Κουζίνα

Ετοιμάζουμε (από τώρα) σπορείο για την άνοιξη

Αν αρχίσουμε από τώρα, ενδεχομένως να τρώμε τις δικές μας ντομάτες τον Μάιο!
Bostanistas

Λένε ότι η καλύτερη ημέρα για τη σπορά των καλοκαιρινών λαχανικών είναι η εικοστή Απριλίου. Αυτό ίσχυε βέβαια παλαιότερα, που η σπορά γινόταν απευθείας στο χώμα και οι εκτάσεις καλλιέργειας ήταν αρκετά μεγάλες.

Για εμάς όμως, που δεν έχουμε πολύ χώρο και θέλουμε να εξασφαλίσουμε μια ικανοποιητική σοδειά, πρέπει να ξεκινήσουμε νωρίτερα. Οσο πιο νωρίς τόσο καλύτερα!

Δείτε το πλήρες κείμενο εδώ.