Μία απλή και νόστιμη συνταγή με τον αγαπημένο μας υγράλατο βακαλάο.
Αν μάλιστα τον έχετε ήδη έτοιμο ξαλμυρισμένο (συνηθίζω να κάνω τη διαδικασία σε ανύποπτο χρόνο και έπειτα τον διατηρώ στην κατάψυξη), τότε γίνεται πολύ εύκολα και πολύ γρήγορα.
Υλικά:
-750 gr βακαλάος ήδη ξαλμυρισμένος
-1 kg πατάτες για φούρνο
-2 σκελίδες σκόρδο
-1 φλ. καφέ ελαιόλαδο
-½ φλ. τσαγιού ελιές μαύρες σε ροδέλες
-10 ντοματάκια μικρά
-πιπέρι φρεσκοτριμμένο
-αλάτι