Κουζίνα

Αχ, αυτό το μιλφέιγ!

Μου αρέσουν οι υφές που σου αφήνουν την αίσθηση του αέρα, ελαφριές και ντελικάτες, φινετσάτες και επιβλητικές. Αυτό το μιλφέιγ... αχ, αυτό το μιλφέιγ!
Bostanistas

Μου αρέσουν οι υφές που σου αφήνουν την αίσθηση του αέρα, ελαφριές και ντελικάτες, φινετσάτες και επιβλητικές. Αυτό το μιλφέιγ… αχ, αυτό το μιλφέιγ!

Υλικά 

Για το φύλλο:

  • 1 φύλλο σφολιάτας, κατά προτίμηση φρέσκο
  • ζάχαρη
  • κανέλα

Εκτέλεση για το φύλλο:

Κόβουμε το φύλλο σε τετράγωνες μερίδες, το τοποθετούμε σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί και το τρυπάμε με το πιρούνι μας. Το πασπαλίζουμε με ζάχαρη και κανέλα και το ψήνουμε στους 180 για 25-30 λεπτά.

Δείτε το πλήρες κείμενο και τη συνταγή εδώ.