Κουζίνα

Ατομικά cheesecake με φρούτα εποχής

Όταν είδα σε περιοδικά προτάσεις για ατομικά cheesecake, αναφώνησα χαρούμενη: αυτό είναι για μένα. Η βασική ιδέα δεν αλλάζει πολύ, απλά φτιάχνεις μικρές ποσότητες υλικών, σερβίρεις σε ποτήρι ή σε βαζάκι και απολαμβάνεις φρέσκο γλυκό
Bostanistas

Θέλω να φτιάχνω γλυκά αλλά σε μικρές ποσότητες, διαφορετικά ή θα κερνάω όλη τη γειτονιά ή κάποια ποσότητα θα καταλήγει στα σκουπίδια. Έτσι όταν ξεφυλλίζοντας κάποια περιοδικά είδα κάποιες προτάσεις για ατομικά cheesecake, αναφώνησα χαρούμενη: αυτό είναι για μένα. Η βασική ιδέα δεν αλλάζει πολύ, απλά φτιάχνεις μικρές ποσότητες υλικών, όταν θέλεις τα σερβίρεις σε ποτήρι ή σε βαζάκι και απολαμβάνεις φρέσκο γλυκό. Αυτή τη φορά έγινε με φρέσκα raspberry που τυχαία βρήκα σε ένα μεγάλο σούπερ μάρκετ. Μπορούν να αντικατασταθούν με φράουλες ή και βερίκοκα όταν έρθει η εποχή τους.

Δείτε το πλήρες κείμενο εδώ.