Κουζίνα

Ανοιξιάτικη πατατοσαλάτα με σχοινόπρασο

Με λίγη πρασινάδα, μερικές βραστές πατάτες, ένα αυγό, τυρί ή λίγο ψάρι παστό-καπνιστό, φτιάχνεις μια πανεύκολη και πεντανόστιμη σαλάτα. Είναι πλήρες γεύμα, θρεπτικό και υγιεινό που γίνεται σε χρόνο dt
Κική Τριανταφύλλη

Οσο κοντά έρχονται οι γιορτές, τόσο περισσότερο πολλαπλασιάζονται οι δουλειές του σπιτιού και του γραφείου. Οπότε το ερώτημα τι μαγειρεύω σήμερα, ανακύπτει όλο και πιο πιεστικό. Πρέπει να είναι κάτι εύκολο, γρήγορο, νόστιμο και θρεπτικό να σε κρατήσει. Και υγιεινό. Και αν έχει λίγες θερμίδες, τόσο το καλύτερο. (Οχι επειδή φτωχαίνουμε προοδευτικά να χοντρύνουμε κιόλας – αυτό λένε οι έρευνες. Ασε που έρχεται καλοκαίρι…).

Δείτε το πλήρες κείμενο εδώ.