Κουζίνα

Αφράτα τυρόψωμα, από το πρωί ως το βράδυ

Σκέφτηκα να δοκιμάσω να φτιάξω μικρά τυροψωμάκια για το πρωινό αλλά και όλες τις ώρες. Κατέληξα στο αγαπημένο μου φυσικό προζύμι, γιατί έτσι τα ψωμάκια δεν χάνουν την φρεσκάδα τους και διατηρούνται καλά για αρκετές ημέρες
Bostanistas

Έχω μια ιδιαίτερη αγάπη στις τυρόπιτες και τα τυρόψωμα και πολλές φορές αγοράζω από τον φούρνο της γειτονιάς για το πρωινό μου. Επειδή όμως προτιμώ να γνωρίζω την ποιότητα των τροφών που καταναλώνουμε, σκέφτηκα να δοκιμάσω να φτιάξω μόνη μου μικρά τυροψωμάκια για το πρωινό αλλά και για όλες τις ώρες της ημέρας. Στην αρχή σκέφτηκα να φτιάξω ζύμη με baking αλλά κατέληξα στο αγαπημένο μου φυσικό προζύμι. Η ζύμη δεν έχει κάποια ιδιαίτερη δυσκολία, απλά το φυσικό προζύμι θέλει τον χρόνο του. Ένα βασικό πλεονέκτημα του φυσικού προζυμιού είναι και το ότι τα παρασκευάσματα που φτιάχνονται με αυτό, δεν χάνουν την φρεσκάδα τους και διατηρούνται πολύ καλά για αρκετές ημέρες.

Δείτε το πλήρες κείμενο εδώ.