Οι γιορτές συνεχίζονται και τα τραπέζια με συγγενείς και φίλους επίσης.
Φτιάξτε, λοιπόν, ένα εύκολο γιορτινό ή κυριακάτικο πιάτο, που δεν είναι άλλο από ένα όχι και τόσο συνηθισμένο ρολό κιμά, τυλιγμένο μέσα σε λεπτές φέτες κρέατος.
Το ρολό μαγειρεύεται στη κατσαρόλα και τρώγεται τόσο ζεστό όσο και κρύο. Μπορεί να σερβιριστεί μαζί με μια μεγάλη ποικιλία συνοδευτικών, όπως τηγανητές ή βραστές πατάτες, ρύζι πιλάφι, ζυμαρικά ή πουρέ.
Εγώ το συνόδευσα με μια σάλτσα γκρέιβι, που έφτιαξα με το ζουμάκι του, και με υπέροχο πουρέ σελινόριζας.