Συνοδεύουμε το ρολό του κιμά με σάλτσα ψητού γκρέιβι και πουρέ | smittenkittenorig / Flickr
Κουζίνα

Ρολό με κιμά στην κατσαρόλα και ας κρατήσουν οι χοροί

Ενα εύκολο γιορτινό πιάτο με ένα όχι και τόσο συνηθισμένο ρολό κιμά, τυλιγμένο μέσα σε λεπτές φέτες κρέατος, που μπορείτε να συνοδεύσετε με πουρέ σελινόριζας και σάλτσα γκρέιβι
Bostanistas

Οι γιορτές συνεχίζονται και τα τραπέζια με συγγενείς και φίλους επίσης.

Φτιάξτε, λοιπόν, ένα εύκολο γιορτινό ή κυριακάτικο πιάτο, που δεν είναι άλλο από ένα όχι και τόσο συνηθισμένο ρολό κιμά, τυλιγμένο μέσα σε λεπτές φέτες κρέατος.

Το ρολό μαγειρεύεται στη κατσαρόλα και τρώγεται τόσο ζεστό όσο και κρύο. Μπορεί να σερβιριστεί μαζί με μια μεγάλη ποικιλία συνοδευτικών, όπως τηγανητές ή βραστές πατάτες, ρύζι πιλάφι, ζυμαρικά ή πουρέ.

Εγώ το συνόδευσα με μια σάλτσα γκρέιβι, που έφτιαξα με το ζουμάκι του, και με υπέροχο πουρέ σελινόριζας.

Δείτε τη συνταγή εδώ