Πολλά παιδιά δεν τρώνε λαχανικά, "κρύψτε", λοιπόν, τα σε μια νόστιμη ψαρόσουπα | Εύα Παρακεντάκη
Κουζίνα

Ψαρόσουπα από επιδέξια μάνα

Απαραίτητο συστατικό της ψαρόσουπας αυτής είναι η αγάπη της μάνας που προσπαθεί να ταΐσει ψάρι και λαχανικά τα βλαστάρια της κρύβοντάς τα με επιδέξιο τρόπο μέσα σε μια σούπα βελουδένια
Κική Τριανταφύλλη

Απαραίτητο συστατικό της ψαρόσουπας αυτής είναι η αγάπη της μάνας που προσπαθεί να ταΐσει ψάρι και λαχανικά τα βλαστάρια της κρύβοντάς τα με επιδέξιο τρόπο μέσα

Υλικά

Παρασκευή

Καθαρίζουμε και πλένουμε τα λαχανικά μας.Τα βάζουμε να βράσουν σε αλατισμένο νερό όλα μαζί προσθέτουμε και το λάδι,όταν είναι έτοιμα τα αποσύρουμε και στο ζωμό από τα λαχανικά βράζουμε το ψάρι. Λίγο πριν να είναι έτοιμο ρίχνουμε πάλι τα λαχανικά μέσα στην κατσαρόλα για άλλα 3-4 λεπτά,έτσι ώστε να ενωθούν όλες οι γεύσεις. Αφαιρούμε σε μία πιατέλα το ψάρι μας και σε μία άλλη τα λαχανικά μας. Καθαρίζουμε το ψάρι και περίπου το 1/3 της ποσότητας του μαζί με ζουμί το βάζουμε στο μπλέντερ να διαλυθεί.Το ίδιο κάνουμε και με τα λαχανικά (2 πατάτες-1 κολοκύθι-1 κρεμμύδι-1 καρότο-λίγο σέλινο).

Δείτε ολόκληρη τη συνταγή εδώ