Το κοτόπουλο το έψησα στο σχαροτήγανο, μπορεί όμως να ψηθεί σε απλό αντικολλητικό τηγάνι, σε ψησταριά υγραερίου ή σε κάρβουνα. Σας δίνω και οδηγίες για να αποκτήσουν τα φιλέτα σας αυτές τις ωραίες γραμμές από το σχαροτήγανο ή την ψησταριά. Η σάλτσα, που άνετα την λες και σαλάτα, είναι καλό να φτιαχτεί περίπου 1 ώρα πριν σερβίρετε, ώστε να δέσουν οι γεύσεις και τα αρώματα. Χρησιμοποίησα πολύχρωμα τοματάκια, ώστε να γίνει το πιάτο πιο εμφανίσιμο.
Κουζίνα
Κοτόπουλο με φρέσκες και λιαστές ντομάτες
Εύκολο, γρήγορο και εντυπωσιακά νόστιμο μες στην απλότητά του. Φιλέτο κοτόπουλου με σάλτσα φρέσκιας και λιαστής ντομάτας, κάππαρη, θυμάρι και σκόρδο