Κουζίνα

2016: Φέτος θα φτιάξουμε μποστάνι!

Πάει ο παλιός ο χρόνος και ξεκινάμε έναν νέο κύκλο, με νέες σπορές, σοδειές, γεύσεις, καινούργιες – και εύχομαι καλύτερες – εμπειρίες. Ένα μποστάνι μας δίνει την ευκαιρία να αποκτήσουμε όλα αυτά και ακόμα περισσότερα. Καλό 2016, λοιπόν, με 5+1 λόγους για τους οποίους αξίζει να έχουμε ένα μποστάνι και επομένως να καλλιεργούμε τη δική […]
Bostanistas

Πάει ο παλιός ο χρόνος και ξεκινάμε έναν νέο κύκλο, με νέες σπορές, σοδειές, γεύσεις, καινούργιες – και εύχομαι καλύτερες – εμπειρίες. Ένα μποστάνι μας δίνει την ευκαιρία να αποκτήσουμε όλα αυτά και ακόμα περισσότερα. Καλό 2016, λοιπόν, με 5+1 λόγους για τους οποίους αξίζει να έχουμε ένα μποστάνι και επομένως να καλλιεργούμε τη δική μας τροφή.

Δείτε το πλήρες κείμενο εδώ.