Ενα εστιατόριο κάτω από το νερό

H Nemo 33 είναι από τις πισίνες με το μεγαλύτερο βάθος στον κόσμο. Βρίσκεται στις Βρυξέλλες του Βελγίου και το μέγιστο βάθος της είναι τα 34,5 μ. Αυτό όμως που την κάνει να ξεχωρίζει είναι κάτι άλλο: «Το Μαργαριτάρι» (The Pearl). Ο λόγος για μία σφαιρική κάψουλα που βρίσκεται σε βάθος πέντε μέτρων κάτω από την επιφάνεια του νερού και λειτουργεί ως εστιατόριο. Εκεί μπορείς να γευματίσεις, αφού πρώτα κάνεις μια μικρή κατάδυση για να βρεις το τραπέζι σου στην υποβρύχια κάψουλα
Παγωμένη σαμπάνια πέντε μέτρα κάτω από το νερό
REUTERS/Yves Herman
Ενα ζευγάρι κολυμπά για να φτάσει στην κάψουλα - εστιατόριο
REUTERS/Yves Herman
Φυσικά η κάψουλα κλείνει και οι πελάτες μπορούν να απολαύσουν ήρεμα το φαγητό και το ποτό τους
REUTERS/Yves Herman
Η σερβιτόρα φέρνει το δείπνο στην κάψουλα...
REUTERS/Yves Herman
...και το γεύμα αρχίζει
REUTERS/Yves Herman
Η μπουκάλα οξυγόνου, η μάσκα και τα βατραχοπέδηλα είναι απαραίτητα για τους πελάτες αλλά και τους σερβιτόρους
REUTERS/Yves Herman
Τα φαγητά κλείνουν αεροστεγώς προκειμένου να φτάσουν άθιχτα στον πελάτη
REUTERS/Yves Herman
Μία κατά τα λοιπά κανονική πισίνα που κρύβει ένα μικρό εστιατόριο
REUTERS/Yves Herman