Η Σκάρλετ είναι υγιέστατη, χαρούμενη και σε λίγο καιρό θα ξαναβρεί το φυσικό της χρώμα | Facebook
Επικαιρότητα

Υιοθετήθηκε το βαμμένο κόκκινο κουταβάκι και ονομάστηκε Scarlet!

Ανακοινώθηκε μέσα από τα social media και την εθελόντρια που το φρόντισε, ότι η ταλαιπωρημένη σκυλίτσα βρήκε το σπίτι και την αγκαλιά που της αξίζει
Protagon Team

Αίσιο τέλος είχε η ιστορία του κουταβιού, που βρέθηκε στο Σχηματάρι, βαμμένο με κόκκινη μπογιά σε όλο του σώμα, με το θέαμα να έχει προκαλέσει τεράστια οργή και θλίψη σε όσους το είδαν, κάνοντας τον γύρο του διαδικτύου και κινητοποιώντας φιλοζωικές οργανώσεις ακόμα και στο εξωτερικό.

Το κουταβάκι είναι πλέον σε καλά χέρια (Facebook)

Η Μαρία Βαζούρα, η εθελόντρια που το εντόπισε, γνωστοποίησε σήμερα μέσω social media, πως το κουτάβι υιοθετήθηκε και πλέον λέγεται Scarlet, δημοσιεύοντας περισσότερες φωτογραφίες του αξιολάτρευτου σκύλου, ενώ σημείωσε πως θα συνεχίσει να κοινοποιεί σχετικό περιεχόμενο μέχρι να φανεί το κανονικό του χρώμα.

Στο Νοσοκομείο Μικρών Ζώων «Κυανούς Σταυρός» στη Χαλκίδα, όπου μεταφέρθηκε το κουτάβι, διαπιστώθηκε πως είναι θηλυκό περίπου τριών μηνών και οι κτηνίατροι που το εξέτασαν το βρήκαν υγιές. Οσο για τη μπογιά, αυτή ξεβάφει και ήδη ξεκίνησαν να το πλένουν για να την απομακρύνουν.

Η Μαρία Βαζούρα προειδοποίησε επίσης τους χρήστες σχετικά με μία αγγλική οργάνωση που μαζεύει χρήματα για το συγκεκριμένο κουτάβι, σημειώνοντας πως ουδέποτε ήρθε κάποιος σε επαφή μαζί της για να ρωτήσει τις ανάγκες του σκύλου και πως τα έξοδά του τα ανέλαβε η ίδια.

Οσο για το όνομα της σκυλίτσας, είναι πολύ εύστοχο, αν σκεφτεί κανείς ότι scarlet είναι μία συγκεκριμένη απόχρωση έντονου κόκκινου-παραπέμποντας στην περιπέτειά της που σε λίγο θα ανήκει στο παρελθόν. Οπως άλλωστε λέει και η Σκάρλετ Ο’ Χάρα στο τέλος της θρυλικής ταινίας «Οσα παίρνει ο άνεμος»: «αύριο είναι μια καινούρια μέρα…!».