357
|

Ώρα να πάρουμε το Bonus μας!

Protagon Team Protagon Team 2 Δεκεμβρίου 2021, 16:54

Ώρα να πάρουμε το Bonus μας!

Protagon Team Protagon Team 2 Δεκεμβρίου 2021, 16:54

Και έρχεται ο μήνας που τα έξοδα αυξάνονται. Οι γιορτές, το τέλος της χρονιάς και η αρχή της επόμενης, είναι το διάστημα που ο προϋπολογισμός μας χτυπάει «κόκκινο». Δώρα, στολισμοί, τραπεζώματα, διασκέδαση, ταξίδια, αγορές κλπ έρχονται να προστεθούν στα πάγια έξοδα, που και λόγω εποχής δεν είναι καθόλου ευκαταφρόνητα. Τα περιμένουμε, τα γνωρίζουμε και, σε μεγάλο βαθμό, καλό είναι να τα απολαμβάνουμε, εφόσον η οικονομική μας κατάσταση το επιτρέπει. Ακόμη καλύτερο, όμως, είναι να παίρνουμε πίσω ένα σημαντικό ποσό από τις «επενδύσεις» μας. Αυτό, δηλαδή, που μας προσφέρουν οι τραπεζικές κάρτες της Alpha Bank με το πρόγραμμα πιστότητας Bonus.

Ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές. Προϊόντα τεχνολογίας. Καύσιμα για οχήματα και για θέρμανση. Είδη καθημερινής χρήσης. Ρούχα υψηλής ποιότητας (και όχι απαραίτητα υψηλής τιμής) για άνδρες, γυναίκες, παιδιά. Αθλητικά ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ. Αθλητικός εξοπλισμός και όργανα γυμναστικής. Εισιτήρια για πτήσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Εστιατόρια. Σούπερ μάρκετ. Όλα τα σούπερ μάρκετ. Όλα αυτά, και πολλά ακόμη, μας περιμένουν για να μας προσφέρουν πραγματικά Bonus στις αγορές μας και μια σημαντική ανακούφιση στον προϋπολογισμό μας.

Εμείς το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε είναι να εγγραφούμε στο πρόγραμμα και να χρησιμοποιούμε τις κάρτες της Alpha Bank στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις. Οι οποίες είναι πολλές και βρίσκονται παντού. Περισσότερα από 4.000 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, φυσικά και on line, όλα κορυφαίας αναγνωρισιμότητας και ποιότητας, συμμετέχουν στο πρόγραμμα με μεγάλες προσφορές, που γίνονται ακόμη μεγαλύτερες τώρα στις γιορτές!

Άλλωστε, όσοι ήδη απολαμβάνουμε τα οφέλη του Bonus, αναγνωρίζουμε εκείνη τη στιγμή που ο ταμίας μας πληροφορεί ότι έχουμε μια σημαντική έκπτωση στον λογαριασμό μας, ως ανταμοιβή για τη χρήση των καρτών της Alpha Bank.

Και επειδή, ειδικά αυτή την περίοδο, υπάρχουν συνάνθρωποί μας που έχουν περισσότερο ανάγκη από τη βοήθεια και την υποστήριξή μας, η Alpha Bank μας δίνει τη δυνατότητα μέσα από το πρόγραμμα «Bonus στην αγάπη» να κάνουμε μια καλή πράξη: μπορούμε να εξαργυρώσουμε τους πόντους μας από το Bonus σε ένα από τα 28 φιλανθρωπικά σωματεία που συμμετέχουν στο πρόγραμμα και τα χρήματα που αναλογούν να ενισχύσουν το έργο τους.

Αυτές τις γιορτές αξίζουμε το Bonus μας!

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...