Φωτ. αρχείου από τα πάρτυ των βρετανών τουριστών στον Λαγανά Ζακύνθου | INTIMEnews
Επικαιρότητα

Βρετανοί τουρίστες έπεσαν από μπαλκόνια στον Λαγανά – Νεκρός ο ένας, χαραπαλεύει ο άλλος

Δύο περιστατικά μέσα σε λίγες ώρες σε ξενοδοχεία στο δημοφιλές -ειδικά μεταξύ των Βρετανών- θέρετρο της Ζακύνθου
Protagon Team

Δύο περιστατικά πτώσης βρετανών τουριστών από μπαλκόνι -το ένα μάλιστα μοιραίο- σημειώθηκαν μέσα σε λίγες ώρες στον Λαγανά Ζακύνθου.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, νεκρός είναι ένας 23χρονος Βρετανός ο οποίος στην προσπάθειά του να κατέβει από μπαλκόνι ξενοδοχείου, πάτησε στην κουπαστή, έχασε την ισορροπία του και έπεσε με το κεφάλι στο έδαφος από ύψος περίπου 1,5 μέτρων.

Το δυστύχημα σημειώθηκε στις 3 μετά το μεσημέρι της Τετάρτης και σύμφωνα με τις περιγραφές που μετέφερε στο ρεπορτάζ της η ΕΡΤ, ο νεαρός αμέσως μετά την πτώση του, προσπάθησε δύο φορές να σηκωθεί και να σταθεί στα πόδια του, ωστόσο συνεχώς κατέρρεε.

Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Ζακύνθου όπου όμως δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και κατέληξε.

Λίγες ώρες νωρίτερα, τα ξημερώματα της Τετάρτης, σε άλλο ξενοδοχείο του Λαγανά, βρέθηκε βαριά τραυματισμένος, πεσμένος μπροστά από το μπαλκόνι του δωματίου του, ένας ακόμη νεαρός Βρετανός. Και αυτός διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπως και νοσηλεύεται διασωληνωμένος.

Και στις δύο περιπτώσεις, δεν φαίνεται να υπάρχει εμπλοκή τρίτων προσώπων, ωστόσο γίνεται προανάκριση από την Αστυνομική διεύθυνση Ζακύνθου.