341
H βρετανο-αμερικανίδα σταρ Τζίλιαν Αντερσον σε εκδήλωση του τηλεοπτικού δικτύου Showtrime στο Λος Αντζελες, τον Απρίλιο του 2022 | Emma McIntyre/WireImage/GettyImages

Βιβλίο για τις γυναικείες σεξουαλικές φαντασιώσεις θα γράψει η Τζίλιαν Αντερσον

Protagon Team Protagon Team 3 Φεβρουαρίου 2023, 12:55
H βρετανο-αμερικανίδα σταρ Τζίλιαν Αντερσον σε εκδήλωση του τηλεοπτικού δικτύου Showtrime στο Λος Αντζελες, τον Απρίλιο του 2022
|Emma McIntyre/WireImage/GettyImages

Βιβλίο για τις γυναικείες σεξουαλικές φαντασιώσεις θα γράψει η Τζίλιαν Αντερσον

Protagon Team Protagon Team 3 Φεβρουαρίου 2023, 12:55

Η γυναίκα που μέσα από τον ρόλο της Ντέινα Σκάλι στην τηλεοπτική σειρά επιστημονικής φαντασίας «X-files» κατέκτησε παγκόσμια αποδοχή και καταξίωση αλλά και αρκετά βραβεία, είναι έτοιμη για το επόμενο μεγάλο επαγγελματικό της βήμα. Σύμφωνα με άρθρο που δημοσιεύει ο Guardian και υπογράφει η ίδια, έχει αποφασίσει να γράψει ένα βιβλίο με θέμα τα φετίχ και τις σεξουαλικές φαντασιώσεις των γυναικών.

Συγκεκριμένα, καλεί τις αναγνώστριές της, και όχι μόνο, να μοιραστούν μαζί της τις σκέψεις τους για τη σεξουαλική πράξη και όλα γύρω από αυτήν. Στο άρθρο της στη βρετανική εφημερίδα αλλά και στον λογαριασμό της στο Twitter, η 54χρονη ηθοποιός αναφέρει πως «επιθυμεί γυναίκες από όλον τον κόσμο, αλλά και όσες ταυτίζονται εγγενώς ως γυναίκες –queer, ετεροφυλόφιλοι και αμφιφυλόφιλοι, non-binary, τρανσέξουαλ, πολυσυντροφικοί–, γυναίκες μεγάλες και μικρότερες, ανεξάρτητα από τη θρησκεία τους, παντρεμένες, ελεύθερες ή οτιδήποτε άλλο, να της γράψουν για να εξομολογηθούν πώς αντιλαμβάνονται τη λέξη «σεξ», «είτε το κάνουν μόνες τους, είτε με τον σύντροφό τους, είτε με περισσότερους από έναν». Παράλληλα, τις καλεί να της αποκαλύψουν «φαντασιώσεις, απογοητεύσεις, εξερευνήσεις, το “απαγορευμένο”, ήχους, φετίχ, ενοχές», διατηρώντας παράλληλα την ανωνυμία τους.

Μάλιστα, η ηθοποιός σημειώνει ότι πηγή έμπνευσής της αποτελεί το βιβλίο της Νάνσι Φράιντεϊ του 1973 «My Secret Garden: Women’s Sexual Fantasies» («Ο Μυστικός μου Κήπος»), μια συλλογή από προσωπικές επιστολές, κασέτες και συνεντεύξεις για το σεξ.

Παράλληλα, η βρετανο-αμερικανίδα σταρ αναφέρει στο άρθρο της ότι της είχε κάνει μεγάλη εντύπωση διαβάζοντας το βιβλίο της Νάνσι Φράιντεϊ, το πόσο καταπιεσμένοι σεξουαλικά ήταν τόσο πολλοί άνθρωποι τότε, σε σε σύγκριση με τον 21ο αιώνα.

«Σήμερα, δόξα τω Θεώ, ζούμε σε έναν διαφορετικό κόσμο. Μπορούμε να μιλήσουμε για αυτά τα πράγματα», γράφει, ενώ στο τέλος κάνει και μα αναφορά στη σειρά «Sex Education» του Netflix, όπου πρωταγωνιστεί, ενσαρκώνοντας μια σεξοθεραπεύτρια: «Δείχνουμε χαρακτήρες που παλεύουν με τις σεξουαλικές τους σχέσεις, ωστόσο είναι αρκετά γενναίοι ώστε να μιλήσουν γι’ αυτό με τους εραστές ή τους συντρόφους τους, προκειμένου να πάρουν αυτό που θέλουν στον σεξουαλικό τομέα. Η σειρά τα βάζει όλα στο τραπέζι: είναι εντάξει να μιλάμε για αυτά».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...