Ο 44χρονος κατηγορούμενος κατά τη μεταγωγή του στο ανακριτικό γραφείο | INTIMEnews
Επικαιρότητα

Βιασμός 16χρονης στον Κολωνό: Προφυλακιστέος ο 44χρονος κατηγορούμενος

«Δεν εξανάγκασα πότε την κοπέλα σε συνεύρεση. Γνώριζα για τη σχέση της με τον γιο μου στο παρελθόν, αλλά όταν χώρισαν, με προσέγγισε και ενέδωσα», υποστήριξε, εμμένοντας ότι όλα γίνονταν με τη συναίνεση της ανήλικης, αλλά δεν έπεισε ανακρίτρια και εισαγγελέα, που τον έστειλαν στη φυλακή
Protagon Team

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 44χρονος κατηγορούμενος για βιασμό κατ’εξακολούθηση, υπό το καθεστώς απειλών, της 16ρονης φίλης του γιου του στον Κολωνό.

Ο άνδρας οδηγήθηκε το πρωί ενώπιον της ανακρίτριας για την απολογία του.

Πριν αρχίσει η απολογία του, η 29η τακτική ανακρίτρια έλαβε καταθέσεις από μάρτυρες υπεράσπισης που προτάθηκαν από τον 44χρονο.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, στο πλευρό του στάθηκαν και κατέθεσαν υπέρ του, τόσο ο γιος του όσο και η εν διαστάσει σύζυγός του (την οποία κατά δήλωση του ίδιου του 44χρονου, χώρισε λόγω της σχέσης του, όπως επιμένει να υποστηρίζει, με την 16χρονη).

«Δεν εξανάγκασα πότε την κοπέλα σε συνεύρεση. Γνώριζα για τη σχέση της με τον γιο μου στο παρελθόν, αλλά όταν χώρισαν, με προσέγγισε και ενέδωσα», υποστήριξε, εμμένοντας ότι όλα γίνονταν με τη συναίνεση της ανήλικης.

Ομοίως, και σε γραπτή δήλωση που υπέβαλε μέσω της συνηγόρου του, επαναλαμβάνει τον ισχυρισμό ότι είχε φανερή, ειλικρινή και επίσημη σχέση με την 16χρονη κοπέλα και ότι αυτός μάλιστα ήταν και ο λόγος που χώρισε με τη σύζυγό του!

Οι ισχυρισμοί του δεν έπεισαν ανακρίτρια και εισαγγελέα και διατάχθηκε η προσωρινή του κράτηση.

Ο 44χρονος συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή, έπειτα από καταγγελία του πατέρα της 16χρονης, ενώ έκανε βόλτες με το αυτοκίνητο του έξω από το σπίτι του θύματος το οποίο καλούσε στο τηλέφωνο.