Φωτογραφία Αρχείου | IntimeNews
Επικαιρότητα

Βιασμός 12χρονης: Σε διαθεσιμότητα ο υπάλληλος του νοσοκομείου Μεταξά

Την εντολή έδωσε ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, ενώ παράλληλα κινούνται οι διαδικασίες και για την απόλυσή του. Είναι ο τρίτος άνδρας που συλλαμβάνεται με την κατηγορία γενετήσιας πράξης με ανήλικο έναντι αμοιβής
Protagon Team

Ενας 36χρονος άνδρας που εργάζεται στο νοσοκομείο «Μεταξά» και συνελήφθη από την Αστυνομία, αφού φαίνεται να ήταν «πελάτης» του προφυλακισμένου Ηλία Μίχου, που κατηγορείται για βιασμό και μαστροπεία σε βάρος του 12χρονου κοριτσιού στα Σεπόλια, τέθηκε σε διαθεσιμότητα με εντολή του υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη. Παράλληλα κινούνται και οι διαδικασίες για την απόλυσή του.

Πρόκειται για τον τρίτο συλληφθέντα στην υπόθεση, στον οποίο αποδίδεται η κατηγορία της γενετήσιας πράξης με ανήλικο έναντι αμοιβής. Οι άλλοι δύο είναι ο ήδη προσωρινά κρατούμενος Γιάννης Σοφιανίδης και ο 33χρονος άνδρας που συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής, επίσης ως «πελάτης» του Μίχου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 36χρονος είναι διοικητικός υπάλληλος νοσοκομείου και κάτοικος δυτικών προαστείων.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Αστυνομία αναφέρεται ότι «ο 36χρονος κατηγορείται ότι απέκτησε επαφή με τη 12χρονη ανήλικη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών και ακολούθως συναντήθηκε μαζί της στην περιοχή των Σεπολίων και προέβη στην ανωτέρω αξιόποινη πράξη, έναντι αμοιβής».

Οι συλληφθέντες θα ζητήσουν νέα προθεσμία από την ανακρίτρια, ώστε να έχουν χρόνο, αφού λάβουν αντίγραφο της δικογραφίας που έχει σχηματιστεί σε βάρος τους, να προετοιμάσουν την υπερασπιστική τους γραμμή.

Τη Δευτέρα αναμένεται να απολογηθεί η μητέρα της 12χρονης, η οποία κατηγορείται για διακεκριμένη μαστροπεία, και ο 33χρονος, ο οποίος συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής και φέρεται να βίασε δύο φορές την ανήλικη.