Επικαιρότητα

Βεντέτα του Αντετοκούνμπο με τον Τούρκο Ενές Καντέρ [video]

Ο 24χρονος έλληνας σταρ του ΝΒΑ ήταν για μια ακόμη φορά ασταμάτητος απέναντι στους Νιου Γιορκ Νικς κάτι που οδήγησε τον αντίπαλό του στο να του κάνει ένα πολύ σκληρό φάουλ. Τα όσα ακολούθησαν καταγράφηκαν σε βίντεο
Protagon Team

Ισως να ήταν η απόγνωση. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν και πάλι ασταμάτητος απέναντι στους Νιου Γιορκ Νικς. Πέτυχε 31 πόντους, μάζεψε 14 ριμπάουν, έδωσε οκτώ ασίστ και οδήγησε τους Μιλγουόκι Μπακς στην εμφατική νίκη με 112-96 (το τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι του Giannis απέναντι στην ομάδα της Νέας Υόρκης με πάνω από 30 πόντους).

Πώς να σταματήσεις το Greek Freak; Μόνο με ένα πολύ σκληρό φάουλ!

Αυτό έκανε ο Ενές Καντέρ, o τούρκος σέντερ των Νικς και ήταν τόσο σκληρό σε βαθμό που ο έλληνας σταρ του ΝΒΑ σηκώθηκε και του ζήτησε τον λόγο. Ο 26χρονος Τούρκος ανταπέδωσε τα σκληρά λόγια.

Τελικά οι διαιτητές απέβαλαν τον Καντέρ, ο οποίος μάλιστα δεν το είχε καταλάβει και το έμαθε στο τέλος του αγώνα!

Δημοσιογράφος τού ζήτησε να σχολιάσει τη δεύτερη τεχνική ποινή που δέχθηκε και εκείνος έκπληκτος απάντησε: «Δέχθηκα 2η τεχνική ποινή; Αποβλήθηκα; Ουάου, Γιατί, τι έκανα; Αλήθεια αποβλήθηκα; Γιατί, τι έκανα; Υποθέτω ότι πρέπει να σέβεσαι τους διαιτητές, αλλά αποβλήθηκα; Εννοώ, έκανα ράμματα στο μάτι μου, αλλά αποβλήθηκα. Εντάξει, ωραία!».