| IntimeNews
Επικαιρότητα

Βαρβιτσιώτης: «Ζητώ συγγνώμη για τη λανθασμένη διατύπωση»

Ο υπουργός Ναυτιλίας επανήλθε, με ανάρτησή του, στο ζήτημα των επίμαχων δηλώσεών του περί «θρήνου» για τους θύτες του φονικού στον Πειραιά, οι οποίες προκάλεσαν πολιτικές αντιδράσεις
Protagon Team

Ώρες μετά τις επίμαχες δηλώσεις του περί θρήνου για τα μέλη του πληρώματος του «Blue Horizon» που «πήγαν για μεροκάματο και βρέθηκαν κατηγορούμενοι για ανθρωποκτονία» και μολονότι σε ανακοίνωση του υπουργείου Ναυτιλίας το απόγευμα απέφευγε να προχωρήσει σε μια διακριτική έστω αναδίπλωση, τελικά ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης αναγκάστηκε το βράδυ της Τετάρτης να ζητήσει το αυτονόητο: συγγνώμη.

Βέβαια και πάλι, ο υπουργός δεν απέφυγε τις υπεκφυγές: «άθελά μου» (μολονότι την ίδια δήλωση την έκανε σε τουλάχιστον δύο διαφορετικά κανάλια), «ενδεχομένως» κλπ. Μάλιστα έκανε λόγο για «μεγάλα  θύματα» της τραγωδίας, που είναι ο νεκρός Αντώνης Καρυώτης και η οικογένειά του –λες και υπάρχουν και «μικρά».

Συγκριμένα, αναφέρει:

«Ζητώ συγγνώμη αν άθελά μου με λανθασμένη διατύπωση, ενδεχομένως κάποιοι εξέλαβαν την καταδίκη μου προς το περιστατικό και την ανάγκη διαλεύκανσής του, ως εξίσωση του θύματος με τον θύτη. Ο Αντώνης και η οικογένειά του είναι τα μεγάλα θύματα αυτής της τραγωδίας»