Protagon Main Image
Το ΙΧ αναποδογυρισμένο μέσα στο κανάλι | Αργολικές Ειδήσεις
Επικαιρότητα

Τροχαίο δυστύχημα στη Λακωνία: Οδηγός του ΙΧ η 15χρονη που σκοτώθηκε

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της Αστυνομίας η ανήλικη βρέθηκε δεμένη με τη ζώνη στο κάθισμα του οδηγού
Protagon Team
Protagon Team

Στη θέση του οδηγού του αυτοκινήτου που μεσημέρι Κυριακής έπεσε σε κανάλι στον Λεήμονα Λακωνίας με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της μία 15χρονη, καθόταν δυστυχώς  η ίδια η ανήλικη.

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε ενώ το ΙΧ, με οδηγό όπως διαπιστώθηκε λίγο αργότερα, το 15χρονο κορίτσι, έπεσε από τη γέφυρα του Βασιλοποτάμου στο κανάλι από ύψος τεσσάρων μέτρων.

Οι γονείς της 15χρονης που επέβαιναν στο αυτοκίνητο κατάφεραν και βγήκαν από το όχημα χωρίς να έχουν τραυματιστεί, το ίδιο ωστόσο δεν συνέβη και για την κόρη τους.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, η ανήλικη βρέθηκε δεμένη με τη ζώνη της στο κάθισμα του οδηγού. Για 40 ολόκληρα λεπτά έμεινε εγκλωβισμένη κάτω από το νερό, περιέγραψε ο δήμαρχος Σκάλας Λακωνίας.

Με τη συνδρομή πυροσβεστών απεγκλωβίστηκε χωρίς τις αισθήσεις της και λίγη ώρα μετά, επιβεβαιώθηκε ο θάνατός της στο Κέντρο Υγείας Βλαχιώτη όπου και μεταφέρθηκε.

«Τους βρήκα όλους μέσα στο νερό και το παιδί εγκλωβισμένο μέσα στο αμάξι δεν ξέρω τίποτα άλλο γιατί τη στιγμή που συνέβη, δεν ήμουν μπροστά», δήλωσε από την πλευρά της η θεία του κοριτσιού.