Σε κόκκινο κύκλο το αυτοκίνητο ενώ κινείται στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας της Αθηνών - Λαμίας περνώντας δίπλα από δύο άλλα ΙΧ στη μεσαία λωρίδα της Εθνικής Οδού | LamiaReport
Επικαιρότητα

Τρόμος στην Αθηνών – Λαμίας: Οδηγούσε στην αριστερή ανάποδα στην Εθνική Οδό

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, στο τιμόνι του ΙΧ ήταν μία γυναίκα η οποία, άγνωστο πώς, είχε μπει στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας (στο ρεύμα προς Αθήνα) και συνέχιζε «ακάθεκτη» την πορεία της με κατεύθυνση προς Λαμία
Protagon Team

Εφιαλτικές στιγμές έζησαν το απόγευμα Τρίτης όσοι έτυχε να κινούνται στην Εθνικη Οδό Αθηνών – Λαμίας στο ύψος της Αταλάντης, όταν ξαφνικά είδαν μπορστά τους, στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας, ένα ΙΧ να έρχεται καταπάνω τους με μεγάλη ταχύτητα (φωτογραφία κάτω).

Σύμφωνα με μαρτυρίες, στο τιμόνι του ΙΧ ήταν μία γυναίκα η οποία άγνωστο πώς, είχε μπει στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας (στο ρεύμα προς Αθήνα) και συνέχιζε «ακάθεκτη» την πορεία της με  κατεύθυνση προς Λαμία!

Χάρη στην ψυχραιμία των έντρομων κατά τα άλλα οδηγών αποφεύχθηκε κάποια σύγκρουση.

Σύμφωνα με το LamiaReport, λίγα χιλιόμετρα πιο κάτω η οδηγός αντιλήφθηκε τα νοήματα που της έκαναν οι άλλοι οδηγοί και τελικά φαίνεται ότι έκανε αναστροφή.

Στο ρεπορτάζ του τοπικού μέσου δεν αναφέρεται αν επενέβη η Τροχαία για την τρελή κούρσα στο αντίθετο ρεύμα της Εθνικής Οδού.