| Easyjet
Επικαιρότητα

Τρόμος σε πτήση από Κέρκυρα προς Λονδίνο λόγω αναταράξεων – φωτογραφίες-σοκ από την καμπίνα του αεροσκάφους

Δύο μέλη του πληρώματος τραυματίστηκαν με αποτέλεσμα ο πιλότος να προσγειωθεί στη Ρώμη προκειμένου να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες
Protagon Team

Εικόνες-σοκ μέσα από την καμπίνα του αεροσκάφους της Easyjet που έπεσε σε αναταράξεις ενώ εκτελούσε την πτήση Κέρκυρα-Λονδίνο την περασμένη Δευτέρα, έφερε στο φως της δημοσιότητας η ΕΡΤ.

Με 181 επιβάτες το αεροσκάφος της πτήσης EZY8120 απογειώθηκε αργά το απόγευμα από την Κέρκυρα με προορισμό το αεροδρόμιο Γκάτγουικ του Λονδίνου.

Κατά τη διάρκεια της πτήσης και ενώ βρισκόταν πάνω από τη θαλάσσια περιοχή  στο Ότραντο τις Ιταλίας έπεσε σε αναταράξεις με αποτέλεσμα δύο μέλη του πληρώματος, αεροσυνοδοί, να τραυματιστούν.

Οι φωτογραφίες που έφερε στο φως της δημοσιότητας η ΕΡΤ μαρτυρούν τον τρόμο που έζησαν επιβάτες και μέλη του πληρώματος του αεροσκάφους:

Ο πιλότος ειδοποίησε το Κέντρο Ελέγχου και έλαβε εντολή για άμεση προσγείωση στο αεροδρόμιο Φιουμιτσίνο της Ρώμης.

Τραυματισμοί μεταξύ των επιβατών δεν αναφέρθηκαν, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ ,οι δύο αεροσυνοδοί δεν έχουν τραυματιστεί σοβαρά.

Οι επιβάτες έφθασαν τελικά στον προορισμό τους με άλλο αεροσκάφος της εταιρείας που εστάλη στη Ρώμη για να τους παραλάβει την ίδια ημέρα.

«Η ασφάλεια και η ευημερία των πελατών και του πληρώματός μας αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα της easyJet και οι πιλότοι μας είναι εκπαιδευμένοι να διαχειρίζονται περιστατικά αναταράξεων.

Η πτήση προσγειώθηκε κανονικά στη Ρώμη, όπου οι πελάτες υποστηρίχθηκαν στον τερματικό σταθμό και κανονίστηκε η αντικατάσταση του πληρώματος και του αεροσκάφους για τη συνέχιση της πτήσης προς το Γκάτγουικ του Λονδίνου», δήλωσε στο CNN εκπρόσωπος της EasyJet.