φωτογραφία αρχείου | ΚΥΔΩΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ/Intime
Επικαιρότητα

Τρέλα στην Κρήτη: Καταδίωξαν και εμβόλισαν αυτοκίνητο με οικογένεια Γερμανών επειδή τους… προσπέρασαν

Δύο ντόπιοι στον Μυλοπόταμο Ρεθύμνου κυνήγησαν με μανία τους τουρίστες, χτύπησαν το όχημά τους, το σταμάτησαν, γρονθοκόπησαν τον οδηγό και τους απείλησαν με μαχαίρι
Protagon Team

Κιδνύνευσε η ζωή των τεσσάρων μελών μίας οικογένειας Γερμανών, όταν τους καταδίωξαν μανιωδώς δύο άνδρες με το αυτοκίνητό τους στον Μυλοπόταμο Ρεθύμνου.

Το περιστατικό συνέβη το πρωί της Παρασκευής. Η οικογένεια των Γερμανών, ο πατέρας με δύο γιους και μία κόρη, επέβαινε σε ενοικιαζόμενο όχημα και κινούνταν στο Πέραμα Μυλοποτάμου. Στον δρόμο, προσπέρασαν νόμιμα ένα αγροτικό όχημα στο οποίο επέβαιναν δύο νεαροί Κρητικοί.

Τότε, σύμφωνα με την ΕΡΤ, προφανώς επειδή οι ντόπιοι θεώρησαν προσβολή το γεγονός ότι τους προσπέρασε ενοικιαζόμενο με «ξένους», ανέπτυξε ταχύτητα και προσέκρουσε στο αμάξι εσκεμμένα.

Ακολούθησε καταδίωξη που κράτησε αρκετή ώρα. Τελικά, όταν τα αυτοκίνητα σταμάτησαν, ο οδηγός του αγροτικού επιτέθηκε στον γιο του οδηγού που καθόταν στη θέση του συνεπιβάτη και τον γρονθοκόπησε άγρια. Ο δεύτερος γιος της οικογένειας προσπάθησε να προστατέψει τον αδελφό του.

Η κατάσταση χειροτέρεψε ακόμα περισσότερο, όταν ο συνοδηγός του αγροτικού κινήθηκε με ένα μαχαίρι προς το μέρος της οικογένειας των τουριστών, που έντρομοι μπήκαν στο αυτοκίνητο και προσπάθησαν να απομακρυνθούν. Οι δύο άνδρες ωστόσο συνέχισαν να τους καταδιώκουν και να χτυπούν το ενοικιαζόμενο όχημα.

Τελικά, κάτοικοι του Περάματος, «φυγάδευσαν» την οικογένεια των Γερμανών οι οποίοι υπέβαλαν μήνυση. Οι δύο δράστες έχουν ήδη ταυτοποιηθεί, ωστόσο δεν έχουν συλληφθεί, με το αυτόφωρο της διαδικασίας να ισχύει μέχρι τα μεσάνυχτα του Σαββάτου.