Το περιστατικό θεωρείται από την αστυνομία λήξαν | (BBC)
Επικαιρότητα

Τραυματίες σε περιστατικό με πυροβολισμούς στο Μόναχο

Ενας άνδρας άρπαξε το πιστόλι αστυνομικού σε σταθμό τρένου και άρχισε να πυροβολεί τραυματίζοντας την ίδια και περαστικούς. Δεν σχετίζεται το περιστατικό με τρομοκρατία, σύμφωνα με την αστυνομία
Protagon Team

Επεισόδιο με άνδρα που άρχισε να πυροβολεί κατά αστυνομικού και περαστικών συνέβη σε σταθμό τρένου στα περίχωρα του Μονάχου το πρωί της Τρίτης. Η αστυνομία ξεκαθαρίζει ότι δεν πρόκειται για τρομοκρατικό περιστατικό.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ένας άνδρας άρπαξε από μία αστυνομικό το όπλο της άρχισε να πυροβολεί με αυτό στον σταθμό του Ουντερφέρινγκ.

Η αστυνομικός τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι, ενώ ελαφρά τραυματίες είναι τουλάχιστον δύο περαστικοί. Ο δράστης φαίνεται να προσπάθησε να σπρώξει άλλο έναν αστυνομικό πάνω στις ράγες ενώ ερχόταν στο σταθμό ένα τρένο.

Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί που πυροβόλησαν και ακινητοποίησαν τον άνδρα, ο οποίος είναι πλέον υπό κράτηση ελαφρά τραυματισμένος. Την ίδια ώρα διεξάγεται μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή, ενώ διακόπηκαν και κάποια από τα δρομολόγια των συρμών.

Ο κρατικός ραδιοφωνικός σταθμός της Βαυαρίας, επικαλούμενος την αστυνομία, μετέδωσε ότι το περιστατικό δεν συνδέεται με τρομοκρατία. Η αστυνομία επισήμανε ακόμη ότι ο κίνδυνος έχει παρέλθει.