225
Αστυνομικοί έξω από το σπίτι όπου σημειώθηκε η οικογενειακή τραγωδία | INTIMEnews

Τραγωδία στο Νέο Ηράκλειο: Η 30χρονη πυροβόλησε τον 34χρονο αδελφό της και μετά αυτοκτόνησε

Protagon Team Protagon Team 7 Δεκεμβρίου 2021, 14:47
Αστυνομικοί έξω από το σπίτι όπου σημειώθηκε η οικογενειακή τραγωδία
|INTIMEnews

Τραγωδία στο Νέο Ηράκλειο: Η 30χρονη πυροβόλησε τον 34χρονο αδελφό της και μετά αυτοκτόνησε

Protagon Team Protagon Team 7 Δεκεμβρίου 2021, 14:47

Φως στην οικογενειακή τραγωδία της οδού Ολυμπιάδος στο Νέο Ηράκλειο επιχειρούν να ρίξουν οι έρευνες τόσο των αξιωματικών της Ασφάλειας που ανέλαβαν την υπόθεση, όσο και του ιατροδικαστή που εξέτασε τις σορούς των δύο αδελφιών, τα οποία βρέθηκαν νεκρά μέσα στο σπίτι τους από τον τρίτο αδελφό της οικογένειας.

Σύμφωνα με τους ειδικούς της Ασφάλειας και τα πρώτα στοιχεία του ιατροδικαστή, όλα δείχνουν ότι ήταν η 30χρονη γυναίκα που σκότωσε πρώτα τον 34χρονο αδελφό της, για να στρέψει στη συνέχεια το όπλο πάνω της.

Και αυτό γιατί, όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, το τραύμα που φέρει ο 34χρονος είναι από απόσταση περίπου 1,5 μέτρου, ενώ η βολή στην αδελφή του φέρεται να είναι εξ επαφής.

Αλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι στην τσέπη της ζακέτας του 34χρονου βρέθηκαν δύο χειρόγραφα σημειώματα – ένα δικό του και ένα της αδελφής του-  που  εξέφραζαν την πρόθεσή τους να αυτοκτονήσουν.

Το νέο αυτό στοιχείο, αφήνει πλέον ανοικτό το ενδεχόμενο τα δύο αδέλφια να είχαν πάρει από κοινού την απόφαση να βάλουν τέλος στη ζωή τους.

Σύμφωνα όσα έχουν γίνει γνωστά για την οικογένεια, προ εξαμήνου είχε αποβιώσει η μητέρα έπειτα από σκληρή μάχη με τον καρκίνο και έκτοτε τα δύο αδέλφια είχαν κλονιστεί ψυχολογικά.

Ο τρίτος αδελφός, ο οποίος ζει στην ίδια πολυκατοικία, είναι αυτός που συντηρούσε την οικογένεια.

Οταν άκουσε τους πυροβολισμούς, ειδοποίησε την Αστυνομία και λίγο αργότερα βρήκε νεκρά τα δύο αδέλφια του στο διαμέρισμά τους.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...