155
φωτ.αρχείου | Intime

Τραγωδία στο Ηράκλειο: 61χρονος έσωσε τα εγγόνια του αλλά πνίγηκε

Protagon Team Protagon Team 19 Οκτωβρίου 2021, 21:51
φωτ.αρχείου
|Intime

Τραγωδία στο Ηράκλειο: 61χρονος έσωσε τα εγγόνια του αλλά πνίγηκε

Protagon Team Protagon Team 19 Οκτωβρίου 2021, 21:51

Ένας 61χρονος Βρετανός που παραθέριζε με τη σύζυγό του, την κόρη του και τα εγγόνια του σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου έχασε την Τρίτη τη ζωή του, καθώς επιχειρούσε να σώσει τα εγγόνια του.

Πρόκειται για δύο παιδιά επτά και δέκα ετών, τα οποία, ενώ κολυμπούσαν, δεν μπορούσαν να βγουν στην παραλία εξαιτίας του ισχυρού κυματισμού.

Ο 61χρονος που κολυμπούσε μαζί τους σε θαλάσσια περιοχή των Γουβών, σύμφωνα με τον λιμενάρχη Ηρακλείου, προσπάθησε να βοηθήσει τα παιδιά να βγουν στη στεριά, αλλά ο ίδιος αμέσως μετά δεν κατάφερε να βγει.

Αμεσα ενημερώθηκε το Λιμενικό και έφτασε σκάφος, το οποίο λόγω του κυματισμού δεν μπόρεσε να προσεγγίσει τον άτυχο άνδρα.

Με τη συνδρομή ναυαγοσώστη, ο 61χρονος μεταφέρθηκε μέσα στο λιμενικό σκάφος, ενώ ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ βρισκόταν ήδη στην παραλία. Ο 61χρονος, φτάνοντας στη στεριά, ήταν ήδη νεκρός.

Η σορός του μεταφέρθηκε στο ιατροδικαστικό εργαστήριο για τη διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης, ενώ και τα εγγόνια του μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, καθώς είχαν υποστεί σοκ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...