Μία από τις φωτογραφίες του Τάιλεν Μόσλι που είχε δώσει στη δημοσιότητα η αστυνομία | Facebook
Επικαιρότητα

Τραγωδία στη Φλόριντα: Στα σαγόνια κροκόδειλου βρήκαν αγνοούμενο αγόρι

Τα ίχνη του είχαν χαθεί από την Πέμπτη, όταν ο πατέρας του επισκέφθηκε τη μητέρα του στο σπίτι της και την μαχαίρωσε μέχρι θανάτου. Το πτώμα του μικρού Τάιλεν βρέθηκε σε απόσταση 20 χλμ. από το σημείο της δολοφονίας
Protagon Team

Τραγική κατάληξη είχε η αναζήτηση ενός δίχρονου αγοριού που αγνοούνταν, από αστυνομικούς και εθελοντές, στη Φλόριντα.

Η αστυνομία εντόπισε το άψυχο σώμα του στα σαγόνια ενός κροκόδειλου, μία ημέρα μετά τη δήλωση για την εξαφάνισή του από το σπίτι όπου έμενε με τη μητέρα του.

Τα ίχνη του μικρού Τάιλεν είχαν χαθεί από την Πέμπτη, όταν ο πατέρας του έσφαξε τη μητέρα του στο διαμέρισμά της, στο Σεντ Πίτερσμπεργκ.

Ο 21χρονος πατέρας του, Τόμας Μόσλι, μεταφέρθηκε στη φυλακή κατηγορούμενος για διπλή ανθρωποκτονία.

Η 20χρονη μητέρα του μικρού, Πάσουν Τζέφερι, βρέθηκε μαχαιρωμένη το μεσημέρι της Πέμπτης μέσα σε μία λίμνη αίματος.

Οι αστυνομικοί που αναζητούσαν τον μικρό, τον βρήκαν σε απόσταση 20 χλμ, την Παρασκευή, στα σαγόνια ενός κροκόδειλου, τον οποίο πυροβόλησαν και σκότωσαν. Δεν έγινε γνωστή η αιτία του θανάτου του Τάιλεν.

Ο αρχηγός της αστυνομίας είπε ότι η Τζέφερι μαχαιρώθηκε πολλές φορές. Οταν οι συγγενείς της δεν μπορούσαν να την βρουν στο τηλέφωνο, πήγαν στο σπίτι της και είδαν αίματα στο πεζοδρόμιο. Τότε ειδοποίησαν τον διαχειριστή του συγκροτήματος, ο οποίος μπήκε στο διαμέρισμα και αντίκρυσε το φρικτό θέαμα.

Ο φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας πήγε στο νοσοκομείο με τραύματα στα χέρια, ενώ αρνήθηκε να μιλήσει στους αστυνομικούς.