533
|

Το «κλειδί» για online πωλήσεις χωρίς eshop!

Protagon Team Protagon Team 2 Μαρτίου 2021, 18:40

Το «κλειδί» για online πωλήσεις χωρίς eshop!

Protagon Team Protagon Team 2 Μαρτίου 2021, 18:40

Είσαι ελεύθερος επαγγελματίας, τεχνίτης ή έχεις μια μικρομεσαία επιχείρηση. Η πανδημία έχει αφήσει τα σημάδια της στον τζίρο σου, αφού η δουλειά σου βασιζόταν στην προσωπική επαφή και σχέση με τους πελάτες σου. Επιπλέον, σε βρήκε χωρίς eshop, ενώ ανήκεις και στους κλάδους που δεν υποχρεούνται να έχουν POS… Πώς, λοιπόν, θα πουλήσεις τις υπηρεσίες και τα προϊόντα σου; Πώς θα εισπράττεις από απόσταση; Πώς θα τα καταφέρεις μέσα σε αυτό το περιβάλλον;

Και όμως, υπάρχει λύση για να μπορείς και εσύ να κάνεις online συναλλαγές με τους πελάτες σου εύκολα, απλά, με ασφάλεια. Και χωρίς να σου κοστίσει τίποτα! Λέγεται Key2Pay και αποτελεί μια ολοκληρωμένη, πρωτοποριακή και ανταγωνιστική λύση, σχεδιασμένη από την Εθνική Τράπεζα, για να προσφέρει σε όποιον δεν διαθέτει e-shop ή τερματικό POS, τη δυνατότητα:

  • να προωθεί τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του με έναν σύγχρονο, αλλά απλό, γρήγορο και ασφαλή τρόπο
  • να πραγματοποιεί ηλεκτρονικές πωλήσεις
  • να αποδέχεται πληρωμές εξ αποστάσεως μέσω Χρεωστικής, Πιστωτικής και Προπληρωμένης  κάρτας της Εθνικής Τράπεζας ή τρίτων τραπεζών
  • να διαχειρίζεται τις παραγγελίες των πελατών του, διασφαλίζοντας παράλληλα την έγκαιρη πληρωμή τους
  • να έχει τα χρήματα στον λογαριασμό της επιχείρησής του την επόμενη εργάσιμη ημέρα από την εξόφληση της παραγγελίας

Με δυο λόγια, να επιτύχει αύξηση των εσόδων και της κερδοφορίας του! Και όλα αυτά 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο, με τρία πολύ απλά και γρήγορα βήματα:

  1. Συνδέεσαι στην υπηρεσία με το μέιλ και τον μυστικό κωδικό σου
  2. Συμπληρώνεις τα στοιχεία του πελάτη και της συναλλαγής. Με ένα κλικ στέλνεις email στον πελάτη σου, με το αίτημα πληρωμής
  3. Ο πελάτης λαμβάνει το μήνυμα, μεταβαίνει στο ασφαλές περιβάλλον πληρωμών της Εθνικής Τράπεζας, καταχωρεί τα στοιχεία της κάρτας του και ολοκληρώνει τη συναλλαγή του.

Τόσο απλά. Τόσο εύκολα, γρήγορα και αξιόπιστα! Χωρίς να χρειάζονται εξειδικευμένες γνώσεις τεχνολογίας και προγραμματισμού.

Και τα οφέλη δεν σταματούν εδώ: Mέσω της Πύλης Εμπόρου (Merchant Reporting Portal), η υπηρεσία Key2Pay παρέχει βασικά πληροφοριακά στοιχεία (reports) σε πραγματικό χρόνο «real time», για τις ηλεκτρονικές πωλήσεις και την κατάσταση (status) καταχώρησης των τιμολογίων, όπως εξοφλημένα τιμολόγια και τιμολόγια σε εκκρεμότητα, τα οποία μπορούν μέσω επεξεργασίας και σύγκρισης να βοηθήσουν τον επιχειρηματία ή ελεύθερο επαγγελματία στην εξαγωγή στατιστικών συμπερασμάτων. Έχει δηλαδή περισσότερη διαφάνεια, εξοικονόμηση χρόνου και κόστους!

Μπορείτε επίσης να επιλέξετε πρόγραμμα άτοκων δόσεων, με το οποίο παρέχεται στους πελάτες του η δυνατότητα πληρωμής του ποσού κάθε συναλλαγής σε άτοκες μηνιαίες δόσεις!

Αν, λοιπόν, είναι κάποιος δικηγόρος, γιατρός, λογιστής, υδραυλικός, ηλεκτρολόγος ή αν έχει μίνι μάρκετ, φαρμακείο, βιβλιοπωλείο, κατάστημα παιχνιδιών, παιδικά είδη, pet shop, κατάστημα με ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά είδη, έπιπλα και είδη σπιτιού, ρούχα κ.λπ., το Key2Pay είναι το εργαλείο που θα τον βοηθήσει να κάνει ή και να αυξήσει τις ηλεκτρονικές πωλήσεις του, χωρίς να απαιτείται να έχει ή να φτιάξει ηλεκτρονικό κατάστημα (eshop).

Για να εγγραφείτε  στο Key2Pay χρειάζεται να έχετε ή να ανοίξετε έναν λογαριασμό όψεως σε ένα κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας. Μπορείτε βεβαίως να συμπληρώσετε τώρα τη φόρμα αίτησης και να αφήσετε τα υπόλοιπα στην Εθνική.

Και αν θέλετε να μάθετε το παραμικρό για την υπηρεσία Key2Pay:

  • καλέστε στο τηλ. 210 95 03 600 / επιλογή 2
  • στείλτε email στο [email protected]
  • επικοινωνήστε με το κατάστημα με το οποίο συνεργάζεστε.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...