To body language στην απάντηση της Δώρας Αυγέρη για το πι πρέπει να περιμένει να δει κανείς από τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη | ΥοuΤube/ΣΚΑΪ
Επικαιρότητα

«Τι θα δούμε από τον Κασσελάκη κυρία Αυγέρη;» «Εεε, ήδη βλέπετε. Βλέπετε εμένα»

«Τώρα πρέπει να μάθουμε και το σχέδιο Κασσελάκη. Δηλαδή το επόμενο διάστημα τι θα δούμε;» ρώτησε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, Χρήστος Κούτρας, τη νέα εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, για να λάβει μία ομολογουμένως αναπάντεχη απάντηση
Protagon Team

Τη νέα εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, Δώρα Αυγέρη (η τοποθέτηση της οποίας στη συγκεκριμένη θέση αποτέλεσε μία από τις πρώτες κινήσεις του Στέφανου Κασσελάκη και της ομάδας που τον περιβάλλει, αμέσως μετά την εκλογή του στην προεδρία του κόμματος) υποδέχθηκαν το πρωί της Τετάρτης στο στούντιο του ΣΚΑΪ οι συνάδελφοί της, δημοσιογράφοι και παρουσιαστές της ενημερωτικής εκπομπής «Αταίριαστοι», Χρήστος Κούτρας και Γιάννης Ντσούνος. Και αφού προηγήθηκαν τα καθιερωμένα «σιδεροκέφαλη» και λοιπά συγχαρητήρια, η κουβέντα εστίασε στο πολιτικό σχέδιο του νέου αρχηγού για την επόμενη ημέρα του ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια της συζήτησης με τη νέα εκπρόσωπο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο εκ των παρουσιαστών της εκπομπής  Χρήστος Κούτρας ζήτησε να μάθει ποιο είναι το σχέδιο του Στέφανου Κασσελάκη και τι θα πρέπει να περιμένει κανείς από τον νέο πρόεδρο τις επόμενες ημέρες.

«Τώρα πρέπει να μάθουμε και το σχέδιο Κασσελάκη. Δηλαδή το επόμενο διάστημα τι θα δούμε;» ρώτησε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, σε μια προσπάθεια να διαλυθεί το νεφελώδες του πολιτικού λόγου του νέου προέδρου (ασάφεια την οποία επιχείρησε να αναδείξει προεκλογικά και η αντίπαλός του στις εσωκομματικές εκλογές, Εφη Αχτσιόγλου) για να λάβει μία ομολογουμένως αναπάντεχη απάντηση:

«Εεε, ήδη βλέπετε. Βλέπετε εμένα. Είμαι μια αλλαγή που τέλος πάντων αποτυπώνει τον τρόπο έκφρασης και επικοινωνίας του πολιτικού σχεδίου και του τρόπου με τον οποία θα επικοινωνούνται (sic) oι πολιτικές αποφάσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ», είπε (δείτε το στο 7.24′ του βίντεο κάτω) με μία αφοπλιστική απλοϊκότητα η κυρία Αυγέρη, οπότε και οι συνομιλητές της  προτίμησαν να μην επανέλθουν με  νέα ερώτηση για το «σχέδιο Κασσελάκη».