φωτ. αρχείου | INTIMEnews
Επικαιρότητα

Θεσσαλονίκη-ΔΕΘ: Οδηγός πάτησε τροχονόμο στη Γρ. Λαμπράκη επειδή δεν τον άφηνε να περάσει

Σε βάρος του 55χρονου -κατά δήλωσή του- δημοτικού υπαλλήλου ασκηθηκε δίωξη για επικίνδυνη σωματική βλάβη, εξύβριση και απειλή. Παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο. Στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο το θύμα
Protagon Team

Βράδυ Σαββάτου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στη συμβολή των οδών Κατσιμίδη και Γρ. Λαμπράκη. Τροχονόμος έχει κόψει την κυκλοφορία των οχημάτων λόγω των μέτρων της ΔΕΘ και δεν αφήνει κανέναν οδηγό να περάσει.

Ενας εξ αυτών, όμως, αρνείται να υπακούσει στις υποδείξεις του αστυνομικού της Τροχαίας και τον χτυπάει με το ΙΧ του, ρίχνοντάς τον στο έδαφος. Αμέσως μετά επιχειρεί να φύγει από το σημείο,  για να συλληφθεί τελικά από αστυνομικούς που βρίσκονταν σε κοντινή απόσταση.

Σε βάρος του 55χρονου -κατά δήλωσή του, δημοτικού υπαλλήλου-  ασκήθηκε δίωξη για επικίνδυνη σωματική βλάβη, εξύβριση και απειλή και παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο  τροχονόμος τραυματίστηκε στη μέση και στο πόδι. Διακομίστηκε και νοσηλεύεται στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.