Αεροσκάφος της εταιρίας φθηνών διακοπών Jet2 (φωτογραφία αρχείου) | EPA/IMRE FOLDI
Επικαιρότητα

Θεσσαλονίκη: Αναγκαστική προσγείωση επειδή λιποθύμησε ο πιλότος!

Βρετανικό αεροσκάφος που πετούσε από το Μπέρμιγχαμ με προορισμό την Αττάλεια έκανε στάση στο αεροδρόμιο Μακεδονία και συνέχισε το ταξίδι του με πλήρωμα αντικατάστασης
Protagon Team

Στιγμές αγωνίας στα 30.000 πόδια βίωσαν οι επιβάτες πτήσης της εταιρίας Jet2 που απογειώθηκε από το Μπέρμινγχαμ με προορισμό την Αττάλεια, καθώς σύμφωνα με όσα πληροφορήθηκαν οι επιβάτες, ένας από τους πιλότους “λιποθύμησε” με αποτέλεσμα το αεροσκάφος να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο Μακεδονία της Θεσσαλονίκης.

«Ενώ ήμασταν όλοι καθισμένοι παρατηρήσαμε ότι κάτι συνέβαινε στο μπροστινό μέρος του αεροπλάνου. Σκεφτήκαμε ότι κάποιος είχε χτυπήσει στην τουαλέτα, λόγω των αναταράξεων» δήλωσε επιβάτης στο Birmingham Live. «Μας είπαν ότι προσγειωνόμασταν στην Ελλάδα λόγω επείγοντος ιατρικού περιστατικού στο αεροσκάφος. Δεν μας είπαν σε ποιο μέρος», πρόσθεσε.

«Η πτήση LS1239 από το Μπέρμιγχαμ προς την Αττάλεια εκτράπηκε στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης ως προληπτικό μέτρο την Τρίτη (23 Αυγούστου) λόγω αδιαθεσίας ενός από τους πιλότους. Το πλήρωμα αντικατάστασης μεταφέρθηκε αεροπορικώς στη Θεσσαλονίκη, ώστε να μπορέσουμε να μεταφέρουμε τους πελάτες στο δρόμο τους για την Αττάλεια το ίδιο βράδυ», δήλωσε σχετικά εκπρόσωπος της Jet2.