Φωτ. Αρχείου | In Time News / ΧΗΡΑΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ
Επικαιρότητα

Θεσσαλονίκη: 55χρονος πυροσβέστης έχασε τη ζωή του στη φωτιά στο Ωραιόκαστρο

Ο πυροσβέστης ένιωσε αδιαθεσία στη διάρκεια των επιχειρήσεων για την κατάσβεση της πυρκαγιάς και έχασε τις αισθήσεις του. Στο σημείο έφθασαν άμεσα πληρώματα του ΕΚΑΒ και προσπάθησαν να τον επαναφέρουν, ωστόσο στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, όπου διεκομίσθη, διαπιστώθηκε ο θάνατός του
Protagon Team

Ενας 55χρονος πυροσβέστης έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια κατάσβεσης δασικής πυρκαγιάς τις απογευματινές ώρες της Παρασκευής στο Ωραιόκαστρο.

Οπως μετέδωσε το ΑΠΕ ΜΠΕ, ο πυροσβέστης Πενταετούς Υποχρέωσης ένιωσε αδιαθεσία στην κατάσβεση της φωτιάς και έχασε τις αισθήσεις του.

Στο σημείο έφθασαν άμεσα πληρώματα του ΕΚΑΒ και προσπάθησαν να τον επαναφέρουν, ωστόσο στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, όπου διεκομίσθη, διαπιστώθηκε ο θάνατός του, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Για τις συνθήκες και τα αίτια που προκάλεσαν τον θάνατό του θα διενεργηθεί προανάκριση και Ενορκη Διοικητική Εξέταση.

Ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Κικίλιας εξέφρασε τη «βαθύτατη θλίψη» του για την απώλεια του πυροσβέστη Θωμά Παπαμάρκου, ο οποίος «έχασε τη ζωή του εν ώρα καθήκοντος». «Η σκέψη μου και η σκέψη όλων μας στην οικογένειά του», προσέθεσε στη σχετική ανάρτησή του ο υπουργός.