Επικαιρότητα

ΣΥΡΙΖΑ: Παρών ο Κασσελάκης στη σύσκεψη των υποψηφίων προέδρων

«Ναι» στην πρωτοβουλία Πολάκη από τον Στέφανο Κασσελάκη. «Τήρησα και τηρώ την ομαλότητα από την πρώτη στιγμή. Γι’ αυτό θα είμαι παρών στην αυριανή συνάντηση» έγραψε στη σχετική ανάρτησή του
Protagon Team

Στις 12.30 το μεσημέρι της Πέμπτης θα λάβει χώρα η συνάντηση των υποψηφίων προέδρων του ΣΥΡΙΖΑ στην οποία κάλεσε ο Παύλος Πολάκης, εφόσον η πρωτοβουλία του χανιώτη βουλευτή ευοδωθεί. Ο κ. Πολάκης ανέφερε σε δηλώσεις του ότι η πρότασή του έγινε δεκτή από τους Νίκο Φαραντούρη και Απόστολο Γκλέτσο.

Θετική στη συνάντηση εμφανίστηκε και πλευρά του Στέφανου Κασσελάκη, όπως επιβεβαιώθηκε αργότερα από τον ίδιο.

Σε σχετική ανάρτησή του, ο κ. Κασσελάκης υποστήριξε πως εκείνος τηρεί «την ομαλότητα από την πρώτη στιγμή», σε μία σαφή αιχμή προς τους εσωκομματικούς του αντιπάλους, εξ ου και πρόκειται να δώσει το «παρών» στη συνάντηση. Παράλληλα ευχήθηκε «να μη δυναμιτίσει κανείς την προσπάθεια».

Αναλυτικά ο κ. Κασσελάκης έγραψε: «Δε διέρρευσα δεδομένα υποψήφιου προέδρου. Δεν ανέβαλα το συνέδριο. Δεν ανέβαλα τις εκλογές για ΚΕ. Τήρησα και τηρώ την ομαλότητα από την πρώτη στιγμή.

»Γι’ αυτό θα είμαι παρών στην αυριανή συνάντηση. Εύχομαι πραγματικά οι καλές προθέσεις να είναι ειλικρινείς από όλους μας και να μη δυναμιτίσει κανείς την προσπάθεια».