Φωτογραφία από το σημείο της επίθεσης | INTIMEnews
Επικαιρότητα

Συνελήφθη και ο δεύτερος δράστης της αιματηρής ληστείας στην Ακρόπολη – 17 ετών

Πρόκειται για τον 17χρονο που σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, μαχαίρωσε τον 18χρονο για να του αφαιρέσει το τσαντάκι του
Protagon Team

Στη σύλληψη και του δεύτερου δράστη της αιματηρής ληστείας (εδώ) με θύμα έναν 18χρονο, το βράδυ της Δευτέρας στην περιοχή της Ακρόπολης, προχώρησε η ΕΛΑΣ.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά από την Αστυνομία για το περιστατικό, γύρω στις 23:30, δύο 17χρονοι πλησίασαν μία ομάδα πέντε νεαρών στη συμβολή των οδών Πανός και Πολυγνώτου για να τους ληστέψουν.

Ο ένας εκ των δύο 17χρονων έβαλε μαχαίρι στο λαιμό ενός 18χρονου από την παρέα των νεαρών, ενώ ο άλλος στεκόταν λίγο πιο πέρα «κρατώντας τσίλιες».

Στη συνέχεια του αφαίρεσε τσαντάκι του, αφού πρώτα τον τραυμάτισε με το μαχαίρι στον λαιμό και την κοιλιά.

Αμέσως μετά οι δύο δράστες τράπηκαν σε φυγή, αλλά η παρέα του θύματος κατάφερε να ακινητοποιήσει τον «τσιλιαδόρο» λίγα μέτρα πιο μακρά από το σημείο της επίθεσης.

Στο σημείο της επίθεσης έφθασαν αστυνομικοί της Ομάδας Δίας, οι οποίοι συνέλαβαν τον 17χρονο για ληστεία κατά συναυτουργία και τον οδήγησαν στο Αστυνομικό Τμήμα, ενώ ερευνώντας το δρομολόγιο διαφυγής του δράστη βρήκαν πεταμένο και το τσαντάκι του θύματος.

Το μεσημέρι της Τρίτης γνωστοποιήθηκε ότι συνελήφθη και ο έτερος 17χρονος που πάντα κατά την ΕΛ.ΑΣ, μαχαίρωσε το θύμα της ληστείας.

Ο 18χρονος εξακολουθεί να νοσηλεύεται διασωληνωμένος στον «Ερυθρό Σταυρό» σε κρίσιμη κατάσταση.