125
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε γεύμα που είχε τη Δευτέρα με τη Ρομπέρτα Μετσόλα. Τον συνόδευε ο γραμματέας Διεθνών Σχέσεων και βουλευτής Σερρών της ΝΔ, Τάσος Χατζηβασιλείου | Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού/Δημήτρης Παπαμήτσος

Συγχαρητήρια από τον Κυριάκο Μητσοτάκη στη Ρομπέρτα Μετσόλα

Protagon Team Protagon Team 18 Ιανουαρίου 2022, 23:49
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε γεύμα που είχε τη Δευτέρα με τη Ρομπέρτα Μετσόλα. Τον συνόδευε ο γραμματέας Διεθνών Σχέσεων και βουλευτής Σερρών της ΝΔ, Τάσος Χατζηβασιλείου
|Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού/Δημήτρης Παπαμήτσος

Συγχαρητήρια από τον Κυριάκο Μητσοτάκη στη Ρομπέρτα Μετσόλα

Protagon Team Protagon Team 18 Ιανουαρίου 2022, 23:49

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με ανάρτησή του στο Twitter συνεχάρη τη Ρομπέρτα Μετσόλα για την εκλογή της ως προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, στη θέση του Νταβίντ Σασόλι, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν από λίγες ημέρες.

Ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε ότι ανυπομονεί να συνεργαστεί με τη νέα πρόεδρο, για ένα εξασφαλιστεί η συλλογική μας ανάκαμψη από την πανδημία και να διασφαλιστεί ότι η Ευρώπη θα ηγηθεί των εξελίξεων στην ψηφιακή καινοτομία και τον πράσινο μετασχηματισμό.

Η πλήρης ανάρτηση του Πρωθυπουργού έχει ως εξής:

«Συγχαρητήρια @RobertaMetsola για την εκλογή σας ως @EP_President. Ανυπομονώ να συνεργαστώ στενά με @Europarl_EN υπό την ηγεσία σας για να εξασφαλίσουμε τη συλλογική μας ανάκαμψη από την πανδημία και να διασφαλίσουμε ότι η Ευρώπη θα είναι ηγέτης στην ψηφιακή καινοτομία και τον πράσινο μετασχηματισμό».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...