307
| ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΡΩΝΗΣ.

Συμπληρωματικό υπόμνημα Μιωνή: Οι διάλογοι με Παπαγγελόπουλο – Παππά στο Μαξίμου

Protagon Team Protagon Team 20 Οκτωβρίου 2021, 15:52
|ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΡΩΝΗΣ.

Συμπληρωματικό υπόμνημα Μιωνή: Οι διάλογοι με Παπαγγελόπουλο – Παππά στο Μαξίμου

Protagon Team Protagon Team 20 Οκτωβρίου 2021, 15:52

Nέα επιβαρυντικά στοιχεία για την εμπλοκή του πρώην υπουργού Δημήτρη Παπαγγελόπουλου, που έχει παραπεμφθεί από τη Βουλή μαζί με άλλα πρόσωπα με τις διαδικασίες του Ειδικού Δικαστηρίου, κατέθεσε με συμπληρωματικό του υπόμνημα στην ανακρίτρια Κωνσταντίνα Αλεβιζοπούλου, ο επιχειρηματίας Σάμπυ Μιωνής.

Καθώς το έργο της ανακρίτριας του Δικαστικού Συμβουλίου του Ειδικού Δικαστηρίου, που εξετάζει την υπόθεση της Novartis, οδεύει προς το τέλος του, ο κ. Μιωνής κατέθεσε υπόμνημα, όπου μεταξύ των άλλων, όπως ισχυρίζεται, περιλαμβάνονται οι διάλογοι κατά τη συνάντηση της 10ης Μαρτίου 2016 στο Μέγαρο Μαξίμου, μεταξύ του ίδιου, του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλου και του πρώην υπουργού Επικρατείας Νίκου Παππά.

Στο υπόμνημα παρατίθεται ο ακόλουθος διάλογος μεταξύ των τριών μέσα στο Μέγαρο Μαξίμου.

Νίκος Παππάς: «Εχει γίνει ήδη μία συζήτηση χθες παρουσία και του Φιλιππάκη (σ.σ. εκδότη της εφημερίδας «Δημοκρατία») όπου η παρέμβαση του Μίμη ήταν σημαντική για να καταλάβει και αυτός ότι είναι επιθυμητό να βρεθεί μία λύση, να αποσυμπιεσθούν τα πράγματα και ως συνέχεια της συνάντησης τώρα πρέπει να κάτσουμε εδώ πέρα να δούμε και να βρούμε, να σχεδιάσουμε μία λύση, αναλάβαμε χθες με τον Μίμη να του κάνουμε ένα σχέδιο συμβιβαστικής λύσης. Μίμη, τα λέω καλά;»

Δημήτρης Παπαγγελόπουλος: «Ναι»

Νίκος Παππάς: «Κάπως έτσι δεν είπαμε; Θα του κάνουμε ένα χαρτί στο οποίο θα γράφουμε τι κινήσεις θα κάνει η κάθε πλευρά ούτως ώστε να αρχίσει να αποσυμπιέζεται. Ο Σάμπυ μου μετέφερε στη συνάντηση που είχαμε προχθές το απόγευμα το θέμα του Μεταξά και το μείζον για τον Φιλιππάκη είναι το θέμα των αγωγών»

Δημήτρης Παπαγγελόπουλος: «Και των εξόδων που έχει κάνει μέχρι τώρα»

Σάμπυ Μιωνής: «Κοιτάξτε να δείτε, να το ξεκαθαρίσουμε…»

Δημήτρης Παπαγγελόπουλος: «Και άλλο ένα έχει βάλει. Πώς θα εγγυηθούμε ότι δεν…»

Νίκος Παππάς: «Η εγγύηση είναι εντάξει, εμείς θα εγγυηθούμε»

Σάμπυ Μιωνής: «Δεν είναι έτσι τα πράγματα»

Δημήτρης Παπαγγελόπουλος: «Εγώ λέω τι είπε» [σ.σ.: εννοεί ο Ι. Φιλιππάκης]

Σάμπυ Μιωνής: «Και θα σας πω εγώ τι λέω εγώ. Δεν είναι έτσι».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...