Το φιλί της Τέιλορ Σουίφτ στον Τράβις Κέλσι: Μεγαλύτερη είδηση στις ΗΠΑ από τη νίκη των Kansas City Chiefs στο Super Bowl | Mark J. Rebilas-USA TODAY Sports
Επικαιρότητα

Super Bowl: Το χολιγουντιανό φινάλε με το φιλί της Τέιλορ Σουίφτ στον πρωταθλητή Τράβις Κέλσι

Η 34χρονη σταρ έφυγε από το Τόκιο αμέσως μετά τη συναυλία της για να πανηγυρίσει τη νίκη των Kansas City Chiefs και του συντρόφου της στον τελικό του Λας Βέγκας, ενώ οι συνωμοσιολόγοι οπαδοί του Τραμπ συνέχισαν να μιλούν για «στημένη» σχέση και «στημένο» ματς
Protagon Team

Περιτριγυρισμένη από οπαδούς των Kansas City Chiefs, κάμερες και κομφετί, η Τέιλορ Σουίφτ κατέβηκε από τη σουίτα του γηπέδου στο Λας Βέγκας στον αγωνιστικό χώρο για να δώσει ένα θερμό φιλί στον πρωταθλητή του αμερικανικού φούτμπολ, Τράβις Κέλσι, μετά τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στο Super Bowl.

Ηταν η στιγμή που περίμεναν επί ώρες δεκάδες φωτορεπόρτερ και χιλιάδες θαυμαστές της 34χρονης σταρ, αλλά και εκατομμύρια τηλεθεατές, καθώς η σχέση του διάσημου ζευγαριού σχεδόν επισκίασε το αθλητικό σκέλος του δημοφιλέστερου τηλεοπτικού θεάματος της χρονιάς στις ΗΠΑ.

Η Σουίφτ ταξίδεψε από το Τόκιο, αμέσως μετά το τέλος της συναυλίας της για να προλάβει να είναι στις κερκίδες λίγα λεπτά πριν την σέντρα και να πανηγυρίσει για τον αγαπημένο της –κατά τους συνωμοσιολόγους πιστούς του Ντόναλντ Τραμπ, μία «στημένη» σχέση για να βοηθήσει τον Τζο Μπάιντεν στις προεδρικές εκλογές.

Οι Kansas City Chiefs κέρδισαν τους San Francisco 49ers στην παράταση, 25-22, δίνοντας το έναυσμα για ξέφρενους πανηγυρισμούς στη σουίτα VIP του γηπέδου, που φιλοξενούσε την Σουίφτ και την παρέα της, ανάμεσά τους μέλη της οικογένειάς της, η καλλιτέχνης Λάνα Ντελ Ρέι και η ηθοποιός Μπλέικ Λάιβλι.

Η Τέιλορ Σουίφτ αγκαλιάζει την Μπλέικ Λάιβλι, την ώρα που οι Chiefs σκοράρουν τους πόντους που τους χάρισαν το Super Bowl – Kyle Terada-USA TODAY Sports

Η θερμή αγκαλιά των δύο σταρ μέσα στον αγωνιστικό χώρο, σε απευθείας μετάδοση μπροστά στα μάτια δεκάδων εκατομμυρίων τηλεθεατών, ήταν ένα χολιγουντιανό φινάλε, γράφει το BBC, μιας σεζόν στην οποία η Σουίφτ και ο νέος της σύντροφος είχαν βρεθεί συχνά στο επίκεντρο.

Η καλλιτέχνης, η οποία αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη μέση της περιοδείας της, που της έχει αποφέρει ένα δισεκατομμύριο δολάρια, παρακολουθεί τακτικά τους αγώνες του Κέλσι από την πρώτη κοινή τους εμφάνιση τον Σεπτέμβριο.

Το ζευγάρι έχει γίνει το θέμα άπειρων δημοσιευμάτων και ρεπορτάζ στον ηλεκτρονικό και γραπτό Τύπο σε πολλές χώρες.

Οι φανατικοί του Τραμπ θεώρησαν στημένο ακόμα και το αποτέλεσμα του αγώνα.

Την Κυριακή, ο πρώην πρόεδρος φάνηκε να παίρνει θέση, λέγοντας ότι θα ήταν «απιστία» εκ μέρους της Σουίφτ να υποστηρίξει τον Τζο Μπάιντεν, καθώς αυτός είναι που υπέγραψε νόμο ο οποίος διευκόλυνε τους καλλιτέχνες να εισπράττουν δικαιώματα όταν τα τραγούδια τους ακούγονται σε πλατφόρμες streaming, όπως το Spotify.

Ο πρώην πρόεδρος πρόσθεσε ότι συμπαθεί τον Τράβις Κέλσι.

Η Τέιλορ Σουίφτ «ζει» το ματς στη σουίτα VIP του γηπέδου – Joe Camporeale-USA TODAY Sports

Το NFL πάντως (το αμερικανικό πρωτάθλημα φούτμπολ), υποδέχθηκε με ανοιχτές αγκάλες την διασημότερη ποπ σταρ της εποχής μας, καθώς διαθέτει το άγγιγμα του Μίδα:

«Είναι δυναμίτης. Ό,τι αγγίζει, υπάρχει κόσμος που την ακολουθεί», δήλωσε ο Ρότζερ Γκούντελ, επίτροπος (πρόεδρος) του NFL. «Θεωρούμε τους εαυτούς μας τυχερούς και το καλωσορίζουμε. Η παρουσία της έχει προσελκύσει ακόμη μεγαλύτερο κοινό στο άθλημα».

Τα νούμερα συμφωνούν με τον Γκούντελ: Πρόσφατη δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Seton Hall στο Νιου Τζέρσεϊ, διαπίστωσε ότι περίπου το 21% των Αμερικανών -και το 41% των 18-34 ετών- που σχεδίαζαν να παρακολουθήσουν το φετινό Super Bowl, δήλωσαν ότι η παρουσία της Σουίφτ επηρέασε την απόφασή τους ή την απόφαση κάποιου από το νοικοκυριό τους που επίσης επέλεξε να παρακολουθήσει τον αγώνα.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς η Σουίφτ ήταν ευδιάθετη, γελούσε και χόρευε με τους φίλους της, ενώ βρισκόταν συχνά στις οθόνες του σταδίου όπου βρίσκονταν 65.000 θεατές.

Όταν η Τέιλορ Σουίφτ κέρδισε, πριν λίγες ημέρες, το τέταρτο βραβείο Grammy για το καλύτερο άλμπουμ –το απόλυτο ρεκόρ στην Ιστορία του θεσμού- ο Κέλσι τής είχε υποσχεθεί ότι θα φέρει και αυτός στο σπίτι ένα ακόμα δαχτυλίδι Super Bowl, ενώ μετά το τέλος του αγώνα, είπε ότι στόχος του είναι το τρίτο κατά σειρά πρωτάθλημα, του χρόνου, το λεγόμενο three-peat.