Εικόνα από τον «Ερυθρό Σταυρό», το πρωί της Τρίτης | ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ ΙΣΜΗΝΗ/Intime
Επικαιρότητα

Στον «Ερυθρό Σταυρό» η μητέρα του 29χρονου που δολοφονήθηκε στη Νέα Φιλαδέλφεια

Η γυναίκα εμφάνισε συμπτώματα που παρέπεμπαν σε έμφραγμα και παρόλο που οι εξετάσεις ήταν καθαρές, την κράτησαν προληπτικά για νοσηλεία. Αλλοι τέσσερις τραυματίες από τα επεισόδια στο ίδιο νοσοκομείο
Protagon Team

Συμπτώματα εμφράγματος εκδήλωσε στον «Ερυθρό Σταυρό» η μητέρα του 29χρονου Μιχάλη, ο οποίος, ως γνωστόν, μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου στη Νέα Φιλαδέλφεια από τους χούλιγκαν.

Η γυναίκα φέρεται να εμφάνισε συμπτώματα που παρέπεμπαν σε έμφραγμα, όπως πόνο στον θώρακα, δυσχέρεια και τάση λιποθυμίας μετά την τραγική διαδικασία αναγνώρισης του γιου της.

Οι εξετάσεις ήταν καθαρές, αλλά σε κάθε περίπτωση η μητέρα του 29χρονου παρέμεινε στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.

Στο μεταξύ, τέσσερα άτομα συνεχίζουν να νοσηλεύονται στον «Ερυθρό Σταυρό», τα οποία τραυματίστηκαν στα αιματηρά επεισόδια της Δευτέρας.

Πρόκειται για δύο Ελληνες και δύο Κροάτες που βρίσκονται εκτός κινδύνου. Συνολικά στα επείγοντα του νοσοκομείου προσήλθαν 10 τραυματίες από την επίθεση χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, που είχαν τη συνδρομή οπαδών του Παναθηναϊκού στη Νέα Φιλαδέλφεια.