| Nick Paleologos / SOOC
Επικαιρότητα

Στο νοσοκομείο με ισχαιμικό επεισόδιο ο Κωνσταντίνος

Σε ιδιωτικό θεραπευτήριο στην Αθήνα μεταφέρθηκε εσπευσμένα μέσα στη νύχτα ο έκπτωτος βασιλιάς, 81 ετών, ο οποίος είχε υποστεί και στο παρελθόν εγκεφαλικό
Protagon Team

Στην Αθήνα μεταφέρθηκε εσπευσμένα το βράδυ της Τετάρτης ο έκπτωτος βασιλιάς Κωνσταντίνος, έπειτα από ισχαιμικό επεισόδιο που υπέστη.

Αρχικά και με τα πρώτα συμπτώματα του ισχαιμικού, ο 81 ετών Κωνσταντίνος, ο οποίος διαμένει μόνιμα στο Πόρτο Χέλι, μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Κρανιδίου όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και σταθεροποιήθηκε η κατάσταση της υγείας του.

Αργά το βράδυ, σύμφωνα με την ιστοσελίδα argolikeseidhseis.gr, ξεκίνησε η μεταφορά του σε ιδιωτικό θεραπευτήριο της Αθήνας.

Ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος, ο οποίος είναι εδώ και καιρό καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι, έχει υποστεί και κατά το παρελθόν εγκεφαλικό επεισόδιο και χρειάστηκε να νοσηλευτεί.

Στο πλευρό του βρίσκονται ο γιος του Νικόλαος και η σύζυγός του, Aννα Μαρία.

Πριν από λίγο καιρό, ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος είχε δώσει το «παρών» στον γάμο του μικρότερου γιου του Φιλίππου με τη Νίνα Φλορ. Ενας γάμος που έγινε στη Μητρόπολη Αθηνών με παράλληλη τριήμερη γιορτή.