157
Ο Πασχάλης Τσαρούχας στις δηλώσεις του στα ΜΜΕ μετά τη επίσκεψή του στον εισαγγελέα | ΙΝΤΙΜΕΝΕWS/ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Στο μικροσκόπιο τρεις από τις καταγγελίες που παρέδωσε στην Εισαγγελία ο Πασχάλης Τσαρούχας

Protagon Team Protagon Team 24 Φεβρουαρίου 2021, 16:16
Ο Πασχάλης Τσαρούχας στις δηλώσεις του στα ΜΜΕ μετά τη επίσκεψή του στον εισαγγελέα
|ΙΝΤΙΜΕΝΕWS/ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Στο μικροσκόπιο τρεις από τις καταγγελίες που παρέδωσε στην Εισαγγελία ο Πασχάλης Τσαρούχας

Protagon Team Protagon Team 24 Φεβρουαρίου 2021, 16:16

Bαρύτητα σε συγκεκριμένες καταγγελίες από αυτές που προσκόμισε στη Δικαιοσύνη ο πρόεδρος του Πειθαρχικού Συμβουλίου του ΣΕΗ Πασχάλης Τσαρούχας, αναμένεται να δώσουν οι εισαγγελείς που ερευνούν περιστατικά σεξουαλικής βίας στον χώρο του θεάτρου.

Το υλικό που παρέδωσε στην Εισαγγελία ο κ. Τσαρούχας κρίνεται σημαντικό, καθώς πιθανολογείται ότι θα δώσει στοιχεία για τη διεύρυνση της έρευνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ, δύο ή τρεις από τις υποθέσεις που προσκομίστηκαν φαίνεται να κεντρίζουν το ενδιαφέρον των εισαγγελέων καθώς αφορούν το κακούργημα του βιασμού.

Ετσι εκτιμάται πως θα είναι αυτές που θα τεθούν πρώτες στο μικροσκόπιο, ανεξαρτήτως αν έχει ή όχι παραγραφεί η πράξη. Οι επίμαχες καταγγελίες σύμφωνα με πληροφορίες στρέφονται κατά τουλάχιστον δύο προσώπων.

Ο ηθοποιός φέρεται να παρέδωσε στους εισαγγελείς διψήφιο αριθμό καταγγελιών για αδικήματα που σχετίζονται με την προσβολή γενετήσιας ελευθερίας. Από την πρώτη εκτίμηση του υλικού, φαίνεται ότι οι καταγγελλόμενες πράξεις φέρεται να αφορούν στην πλειονότητά τους πράξεις πλημμεληματικού βαθμού, με σημαντικό αριθμό εξ αυτών να έχουν παραγραφεί.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News