Ο Κυριάκος και η Μαρέβα Μητσοτάκη τον περασμένο Σεπτέμβριο στη Θεσσαλονίκη | Konstantinos Tsakalidis / SOOC
Επικαιρότητα

Στις 28 Δεκεμβρίου θα εμβολιαστούν Κυριάκος και Μαρέβα Μητσοτάκη

Μία ημέρα μετά την άφιξη των πρώτων εμβολίων στην Ελλάδα, ο Πρωθυπουργός και η σύζυγός τους θα λάβουν την πρώτη δόση στον «Ευαγγελισμό», μετέδωσε το Star
Protagon Team

Μία νοσοκόμα στο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης και ένας ηλικιωμένος στην Αθήνα θα είναι οι πρώτοι που θα εμβολιαστούν στη χώρα μας την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου, όταν θα αρχίσουν και στην υπόλοιπη Ευρώπη οι εμβολιασμοί με το σκεύασμα της Pfizer το οποίο αναμένεται να εγκριθεί από την EMA στις 23 Δεκεμβρίου.

Την επόμενη ημέρα, στις 28 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με πληροφορίες του Star, θα εμβολιαστεί και ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τη σύζυγό του Μαρέβα, στον «Ευαγγελισμό».

Πριν από τον Πρωθυπουργό θα έχει εμβολιαστεί ο Δημήτρης Πιστόλας, ο διευθυντής της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του «Ευαγγελισμού».

Ο κ. Μητσοτάκης είχε και σε άλλες ευκαιρίες τονίσει ότι μαζί με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, θα είναι από τους πρώτους που θα εμβολιαστούν. Είχε καλέσει μάλιστα και τους άλλους πολιτικούς αρχηγούς να το πράξουν μαζί του, μπροστά στις κάμερες, για να δώσουν το παράδειγμα.