Η Μαντόνα σε παλιότερη εμφάνισή της στο Λονδίνο | REUTERS/Neil Hall
Επικαιρότητα

Στην Εντατική η Μαντόνα με «σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη»

Η επί 40 χρόνια βασίλισσα της ποπ εισήχθη σε ΜΕΘ το Σάββατο, όπως ανακοίνωσε ο μάνατζέρ της την Τετάρτη. Η παγκόσμια περιοδεία της που θα ξεκινούσε τον Ιούλιο και με την οποία θα γιόρταζε τη σπουδαία καριέρα της στη μουσική, αναβλήθηκε
Protagon Team

Σε μονάδα εντατικής θεραπείας εισήχθη η Μαντόνα το Σάββατο, με «σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη», σύμφωνα με ανακοίνωση του μάνατζέρ της.

«Η υγεία της βελτιώνεται, αλλά παραμένει υπό ιατρική φροντίδα», έγραψε Οσίρι στον λογαριασμό της στο Instagram, χωρίς να διευκρινίσει εάν η Μαντόνα έχει πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Η 64χρονη βασίλισσα της ποπ ήταν έτοιμη να ξεκινήσει παγκόσμια περιοδεία στις 15 Ιουλίου από το Βανκούβερ για να γιορτάσει τα 40 χρόνια εντυπωσιακής καριέρας στη μουσική.

Η περιοδεία που θα περιελάμβανε 35 πόλεις, αναβλήθηκε, δήλωσε την Τετάρτη ο μάνατζερ, Γκάι Οσίρι.

«Το Σάββατο 24 Ιουνίου, η Μαντόνα προσβλήθηκε από μια σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη, που την οδήγησε σε μονάδα εντατικής θεραπείας για αρκετές ημέρες. Επί του παρόντος, είμαστε υποχρεωμένοι να αναβάλουμε όλες τις υποχρεώσεις της, συμπεριλαμβανομένης της περιοδείας», ανακοίνωσε ο μάνατζερ της Μαντόνα, συμπληρώνοντας ότι θα ενημερώσει «σύντομα» για τις νέες ημερομηνίες των συναυλιών στο πλαίσιο της περιοδείας «Celebrations» σε Βόρεια Αμερική και Ευρώπη.