Να γιατί «ο κόσμος περιστρέφεται γύρω από τον Κριστιάνο Ρονάλντο»

Ο πορτογάλος άσος είναι γνωστός για τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες αλλά και για το μεγάλο του «εγώ». Είναι τέτοιος ο χαρακτήρας του Κριστιάνο που δείχνει να θεωρεί ότι τα πάντα περιστρέφονται γύρω από τον ίδιο. Μάλιστα έχει και αποδείξεις
Protagon Team

Το βράδυ της Τρίτης 14 Ιουνίου ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε πρεμιέρα μαζί με την Πορτογαλία στο Euro 2016. Αντίπαλοι των εκατομμυριούχων Πορτογάλων ήταν έντεκα «σον», έντεκα «διψασμένοι» Ισλανδοί που τελικά κατάφεραν να αποσπάσουν την πολύτιμη γι’ αυτούς ισοπαλία. Ο Ρονάλντο –η απόδοση του οποίου ήταν κάτω του μετρίου- δεν έδειξε να συγχύζεται ιδιαίτερα.

Μετά το τέλος του αγώνα η κάμερα τον ακολουθούσε ενώ αυτός χαμογελούσε προβάλλοντας την άψογη οδοντοστοιχία του. Χαμογελούσε γιατί ίσως γνώριζε το μεγάλο «μυστικό». Οτι δηλαδή ο ίδιος κρατάει το ηλιακό σύστημα σε τροχιά. Ε, μέχρι σήμερα οι εξελίξεις στο Euro τον δικαιώνουν. Κουτσά-στραβά έφτασε στον τελικό και σήμερα διεκδικεί την υπέρβαση, την κατάκτηση του τροπαίου απέναντι στη Γαλλία. Είναι ο δεύτερος τελικός για τον Κριστιάνο. Στον πρώτο, το 2004, απέναντι στην Ελλάδα, έφυγε από το γήπεδο και έκλαιγε. Θα πανηγυρίσει σε αυτόν;

Κανένας μέχρι σήμερα δεν έχει καταφέρει να το αποδείξει, ο Κριστιάνο όμως δείχνει να γνωρίζει ότι ο κόσμος περιστρέφεται γύρω από τον ίδιο. Στο συγκεκριμένο συμπέρασμα καταλήγει το χιουμοριστικό άρθρο της Telegraph που σίγουρα δεν θα εκτιμήσει ο ίδιος ο Κριστιάνο.

Ο συντάκτης του άρθρου υποστηρίζει ότι «δεν υπάρχουν ευδιάκριτα όρια στην εκτίμηση που τρέφει ο ίδιος για τον εαυτό του, την ίδια στιγμή που η αλαζονεία του γιγαντώνεται συνεχώς».

Οι αποδείξεις για τους παραπάνω ισχυρισμούς βρίσκονται στις παρακάτω εικόνες:

Οι αστρονόμοι έχουν ονομάσει έναν νέο γαλαξία «Cosmos Redshift 7» ή καλύτερα «CR7»
Ενας κανονικός Ρονάλντο και ένας Ρονάλντο από κερί
Το άγαλμα του Κριστιάνο Ρονάλντο βρίσκεται στην Μαδέιρα της Πορτογαλίας, πόλη στην οποία γεννήθηκε

 

Μία φωτογραφία από την εποχή που ο Ρονάλντο αγωνιζόταν στην Μάντσεστερ

REUTERS/Robert Pratta Livepic