Ο Ντόναλντ Τραμπ αποκαλύπτει τον Σούπερμαν που κρύβεται κάτω από την κόκκινη γραβάτα | YouTube
Επικαιρότητα

Σπεύσατε! Ο Τραμπ Σούπερμαν, μόνο με 99 δολάρια

Κόλπο γκρόσο για είσπραξη ζεστού χρήματος έκανε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ: πουλάει τον εαυτό του σαν υπερήρωα του αμερικανικού πανθέου σε κάρτες ψηφιακών συναλλαγών
Protagon Team

Οι πολιτικοί αντίπαλοι του Τραμπ, οι οποίοι τον αντιμετωπίζουν σαν χαρακτήρα κινουμένων σχεδίων, μπορεί να κέρδισαν τις εντυπώσεις στην πραγματική ζωή, έχασαν όμως κατά κράτος τη μάχη στο πεδίο της φαντασίας: ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ τους άφησε άναυδους με το επιχειρηματικό δαιμόνιό του, καθώς μαζεύει με ευφάνταστο τρόπο χρήμα για τις προεδρικές εκλογές του 2024, χωρίς να λογαριάζει επικρίσεις και σχόλια.

Μέσω βίντεο, ο Τραμπ πληροφόρησε τους συμπατριώτες του ότι άνοιξε ηλεκτρονικό μαγαζί και πουλάει κάρτες ψηφιακών συναλλαγών αξίας 99 δολαρίων, οι οποίες τον δείχνουν ως υπερήρωα του αμερικανικού πανθέου, πότε Σούπερμαν και πότε αστροναύτη, ακόμη και σερίφη του Φαρ Ουέστ! Στο βίντεο ο Τραμπ μιλάει κοιτώντας τον φακό, δηλαδή τους Αμερικανούς, με θάρρος.

Την ανακοίνωση αυτής της «σημαντικής ανακοίνωσης» την είχε διαλαλήσει ο ίδιος νωρίτερα στην ιστοσελίδα του Truth Social, και όλοι πίστεψαν ότι ετοιμάζει όντως κάτι πολιτικά εντυπωσιακό, ένα συλλαλητήριο ή κάτι σχετικό. Ωστόσο, «η αυγή δεν έβγαλε μητροπολίτη», αλλά τον Τραμπ-καρτούν. «Οποιος τον συμβούλεψε να το διαπράξει, πρέπει να απολυθεί» σχολίασαν στο Twitter οι υποστηρικτές του Τραμπ, Κιθ και Κέβιν Χοτζ.

Η New York Post, πάντως, του απένειμε τον κότινο του (απατεώνα) μπίζνεσμαν. Εγραψε ότι «ο Τραμπ συγκέντρωσε 100 εκατ. δολάρια για τις ‘‘κλεμμένες εκλογές’’ του 2020, όμως δεν ξόδεψε ούτε σεντ σε αυτή την υπόθεση. Τσέπωσε και λεφτά υπέρ των υποψηφίων των ενδιαμέσων εκλογών. Με αυτά πληρώνει τους λογαριασμούς της οικογένειας, τη χλιδάτη ζωή, τα ιδιωτικά τζετ και τα τοιαύτα».