Ο Θανάσης από το «Κάτω Παρτάλι» ή αλλιώς ο «Ελενίτσας» της γνωστής διαφήμισης, κατά κόσμον Λεωνίδας Καλφαγιάννης | φωτ. αρχείου
Επικαιρότητα

Σοβαρό τροχαίο για τον ηθοποιό Λεωνίδα Καλφαγιάννη – έσπασε και τα δυο του πόδια

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο ΚΑΤ προκειμένου να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση
Protagon Team

Θύμα τροχαίου ατυχήματος με τη μηχανή του έπεσε το μεσημέρι της Τετάρτης ο γνωστός ηθοποιός Λεωνίδας Καλφαγιάννης, με συνέπεια να τραυματιστεί σοβαρά στα πόδια.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά για το περιστατικό, ο  ηθοποιός μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο ΚΑΤ προκειμένου να υποβληθεί σε χερουργική επέμβαση, καθώς υπέστη κατάγματα και στα δυο του πόδια (το ένα στον μηρό και το άλλο στην κνήμη).

Οσο για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τροχαίο, οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Λεωνίδας Καλφανιάννης επέβαινε στη μηχανή του όταν φρέναρε απότομα προπορευόμενο όχημα με αποτέλεσμα να πέσει με ταχύτητα πάνω του.

Ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης με τη μηχανή του σε φωτογραφία από το tlife.gr

«Η μηχανή μου, είναι η προέκτασή μου. Αισθάνομαι ελεύθερος όταν την οδηγώ. Η προηγούμενη μηχανή μου καταστράφηκε και δεν είχα τη δυνατότητα να την αναπληρώσω. Για πρώτη φορά, στα 30 μου, μπήκα στο μετρό. Δεν είχα ξαναμπεί μέχρι τότε», είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξη του στο κυπριακό περιοδικό Down Town, ο πρωταγωνιστής της γνωστής διαφήμισης με την «Ελενίτσα» (Χριστίνα Μπόμπα) και της τηλεοπτικής σειράς «Κάτω Παρτάλι» (δείτε φωτογραφίες και βίντεο κάτω).