Φωτογραφία Αρχείου | IntimeNews
Επικαιρότητα

Σοκ στον Πειραιά: Συνελήφθη 16χρονη για απόπειρα δολοφονίας 19χρονης

Η ανήλικη βρισκόταν έξω από νυχτερινό κέντρο παρέα με έναν 20χρονο όταν επιτέθηκε με αιχμηρό αντικείμενο και για άγνωστο λόγο στο θύμα
Protagon Team

Στη σύλληψη μια 16χρονης που επιτέθηκε με αιχμηρό αντικείμενο και τραυμάτισε μια 19χρονη ημεδαπή, έξω από νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στο λιμάνι του Πειραιά, προχώρησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά. Στο πλαίσιο του αυτοφώρου συνελήφθη επίσης 20χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για συνέργεια στην απόπειρα ανθρωποκτονίας που διαπράχθηκε από την 16χρονη.

Ειδικότερα, 16χρονη, συνοδευόμενη από 20χρονο, βρισκόταν έξω από κέντρο νυχτερινής διασκέδασης, όταν  επιτέθηκε με αιχμηρό αντικείμενο και έπληξε την 19χρονη ημεδαπή, που βρισκόταν στο ίδιο σημείο.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 20χρονος μάζεψε το αιχμηρό αντικείμενο, το οποίο είχε πέσει στο έδαφος και μαζί με την 16χρονη διέφυγαν, εγκαταλείποντας το θύμα τραυματισμένο.

Η 19χρονη διακομίστηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο, όπου παραμένει νοσηλευόμενη.

Αστυνομικοί που επιλήφθηκαν της έρευνας, κατόπιν συνδυαστικής αξιολόγησης πληροφοριών και αποδεικτικών στοιχείων, ταυτοποίησαν και εντόπισαν τους κατηγορούμενους τις επόμενες ώρες.

Επιπλέον, συνελήφθη ο γονέας της 16χρονης για την παραμέληση της εποπτείας της.