Φωτογραφία αρχείου | ΙΝΤΙΜΕnews
Επικαιρότητα

Σοκ στη Λέσβο: 13χρονη κατήγγειλε βιασμό από δύο νεαρούς – την εκβίαζαν με βίντεο, αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει

Ο βιασμός της ανήλικης φέρεται να έγινε στα τέλη Αυγούστου, ωστόσο το κορίτσι δεν μίλησε παρά μόνο στις αρχές Οκτωβρίου, όταν όσα είχαν καταγράψει σε βίντεο οι δύο φερόμενοι ως δράστες, αμφότεροι ηλικίας 21 ετών, «ανέβηκαν» στο Διαδίκτυο...
Protagon Team

Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Λέσβου η υπόθεση βιασμού (και στη συνέχεια εκβιασμού) ενός κοριτσιού μόλις 13 ετών από δύο νεαρούς στην Αγιάσο. Ο φάκελος της υπόθεσης βρίσκεται πλέον στα χέρια του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μυτιλήνης, ο οποίος ενημερώθηκε άμεσα από την Αστυνομία.

Ο βιασμός της ανήλικης φέρεται να έγινε στα τέλη Αυγούστου, ωστόσο το κορίτσι δεν μίλησε παρά μόνο στις αρχές Οκτωβρίου, όταν τα όσα είχαν καταγράψει σε βίντεο οι δύο φερόμενοι ως δράστες, αμφότεροι ηλικίας 21 ετών, «ανέβηκαν» στο Διαδίκτυο.

Σύμφωνα με την καταγγελία της 13χρονης, απογευματινές ώρες στα τέλη Αυγούστου, οι δύο νεαροί, αφού την έπεισαν να μπει στο αυτοκίνητό τους και με το πρόσχημα ότι θα πάνε βόλτα, την οδήγησαν σε ερημική τοποθεσία στην περιοχή Αγιος Δημήτριος Αγιάσου όπου τη βίασαν, καταγράφοντας μάλιστα σε βίντεο την πράξη τους.

Στην κατάθεση που έδωσε παρουσία παιδοψυχολόγου το κορίτσι, εξήγησε ότι δεν είχε πει τίποτα στους γονείς της μέχρι τις 8 Οκτωβρίου, όταν το βίντεο του βιασμού κοινοποιήθηκε από τους δράστες σε χρήστες του Διαδικτύου.

Μία μέρα αργότερα επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή της καταναλώνοντας χάπια. Διακομίστηκε στο Βοστάνειο νοσοκομείο, όπου και παρέμεινε για ολιγοήμερη νοσηλεία.

Στις 12 Οκτωβρίου, συνοδευόμενη από τον πατέρα της, πήγε στο Τμήμα Ασφαλείας Μυτιλήνης και κατήγγειλε τον βιασμό της από τους δύο νεαρούς.